![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar intrebam daca cineva stie de nici un bine software-ul, astfel încât nu pot crea o conferinţă de apel, de preferinţă liber ![]() Acesta va fi doar cu 4 persoane Orice idee ![]() Mulţumesc
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skype colega.
| |||
| |||
| Da Skype este în jos, deşi, trebuie să dispună de menţionat faptul că Orice alte? Edit: De la Skype Citat:
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nu am nimic ... |
|
| |||
| |||
| Aş recomanda skype de asemenea, dacă aveţi posibilitatea să aşteptaţi pentru ca acesta să se ridice şi să fie difuzate. Nu aş putea imagina că va dura atât timp cât se spune |
|
| |||
| |||
| Da, dar este de lucru, nu sunt de 3 peeps in casa mea o clipă şi una în SUA, gata de joc graw2 şi nu avem nici un fel de a comunica
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| MSN? |