Имам нужда от съвет.
Моята фирма е един имейл, където клиентите изпраща запитвания / въпроси, в рамките на един ден, че електронната поща на адрес получава около ~ 40 букви. До днес сме се използва MS Outlook в много прост начин: всички получени писма беше изтъкнато на една MS Outlook Публична папка и консултанти берях буквите и просто отговор ги използват определени (същия като клиентът изпрати имейл до) сметка, всички отговори / изпратени писма бе преместена (автоматично, като правило, създадени в MS Outlook) обратно към други публични папката, където са обект на всички отговори. Това е наистина просто не го? :)
Но аз имам търсенето. От този момент е необходимо да се изчисли време - Колко време е да отговорите на електронна поща. Защото ние работим само в работно време 8-17, имаме краен срок, който е Fife работни часа, за да отговорите на електронна поща. Така например в края на месеца ще бъдат помолени да направят доклад - колко писма е в отговор на повече от 5 работни часа. Така че има ли шанс да го направя с MS Outlook или със специални addons върху него? Ако мислите, че не (както съм аз), което програмата ще ви препоръча за мен да се използва вместо MS Outlook, или може би не можете да дадете няколко мъдри съвети ..
Благодарности.