по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Конфигуриране и Отговаряне с обществеността Email

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 юни 2009 г., 09:28
Rew
Новите държави Група

Default Конфигуриране и Отговаряне с обществеността Email

Имам нужда от съвет.

Моята фирма е един имейл, където клиентите изпраща запитвания / въпроси, в рамките на един ден, че електронната поща на адрес получава около ~ 40 букви. До днес сме се използва MS Outlook в много прост начин: всички получени писма беше изтъкнато на една MS Outlook Публична папка и консултанти берях буквите и просто отговор ги използват определени (същия като клиентът изпрати имейл до) сметка, всички отговори / изпратени писма бе преместена (автоматично, като правило, създадени в MS Outlook) обратно към други публични папката, където са обект на всички отговори. Това е наистина просто не го? :)
Но аз имам търсенето. От този момент е необходимо да се изчисли време - Колко време е да отговорите на електронна поща. Защото ние работим само в работно време 8-17, имаме краен срок, който е Fife работни часа, за да отговорите на електронна поща. Така например в края на месеца ще бъдат помолени да направят доклад - колко писма е в отговор на повече от 5 работни часа. Така че има ли шанс да го направя с MS Outlook или със специални addons върху него? Ако мислите, че не (както съм аз), което програмата ще ви препоръча за мен да се използва вместо MS Outlook, или може би не можете да дадете няколко мъдри съвети ..

Благодарности.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Конфигуриране на Windows Server 2K8 Време на няколко инсталира - скрипт? kristijan Windows операционни системи 1 22 май 2009 г. 08:18
Wi-Fi Сигурност - Използване на обществените мрежи blackrock В мрежа, модеми & VoIP 1 30 Април 2009 13:47
Инсталирана Vista SP1, Конфигуриране Актуализации на Shutdown не успее caselles206 Windows операционни системи 1 21 Feb 2009 03:37
Моят профил - обществени групи? 4D (Fordy (Форд) Оли Общността Новини & Чат 4 31 Jan 2009 15:50
След Настанявам SP1 с обществеността Музика Икона Промениха tekp Windows операционни системи 1 8мо Sep 2008 23:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc