menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Konfigurace a Zodpovězení Veřejné Email

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 09:28
REW
Nový člen skupiny

Potřebuji poradit.

Moje firma má jeden email, kde klientům posílá dotazy / otázky, za jeden den, aby e-mailovou adresu, obdrží o ~ 40 písmen. Do dneška jsme byli pomocí MS Outlook ve velmi jednoduše takto: všechny obdržené dopisy byla poukázal na jeden MS Outlook Veřejné složky a konzultantů byla vyrývání písmen a jen odpověď pomocí specifikovaných (stejné jako Klient pošle e-mail) v úvahu všechny odpověděl / poslal maily byly přesunuty (automaticky tím, že vytvořil pravidlo v MS Outlook) zpět na ostatní veřejné složce, kde jsme se držely všechny odpovědi. To je prostě fakt ne? :)
Ale mám poptávky. Od této chvíle je to potřeba k výpočtu času - kolik času se na odpověď e-mailu. Příčina jsme pracuje pouze v pracovní době 8-17, máme termín, který je pikola pracovních hodin odpovědět na email. Například do konce měsíce budu požádán podat zprávu - kolik dopisů byla zodpovězena ve více než 5 pracovních hodin. Takže je nějaká šance na to s MS Outlook nebo zvláštními addony na to? Pokud si myslíte, že ne (jako já), který program by jste mi doporučit pro použití místo MS Outlook nebo snad můžete dát několik moudrých rad ..

Díky.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.