![]() |
|
| |||
| |||
| Χρειάζομαι μερικές συμβουλές. Η επιχείρησή μου έχει ένα email όπου στέλνει πελάτες ερωτήματα / ζητήματα, σε μια μέρα που λαμβάνει για ηλεκτρονική διεύθυνση ~ 40 γράμματα. Μέχρι σήμερα έχουμε χρήση του MS Outlook κατά τρόπο πολύ απλά: όλα έλαβαν επιστολές υπογράμμισε MS Outlook σε έναν δημόσιο φάκελο και συμβούλων ήταν picking τα γράμματα και μόνο απάντηση που προσδιορίζονται με τη χρήση τους (ίδια με πελάτη να στέλνει email) υπόψη, όλες οι απαντηθεί / μηνύματα που αποστέλλονται μεταφέρθηκε (αυτόματα, από το κράτος δημιούργησε το MS Outlook) επιστροφή σε άλλες δημόσιες φάκελο όπου είμαστε εκμετάλλευση όλες τις απαντήσεις. Αυτό είναι στην πραγματικότητα απλά δεν είναι; :) Αλλά έχω ζήτηση. Από τώρα είναι η ανάγκη για τον υπολογισμό του χρόνου - Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να απαντήσει στα email. Γιατί είμαστε μόνο σε εργάσιμες ώρες εργασίας 8-17, έχουμε προθεσμία που είναι fife ώρες εργασίας για να δοθεί απάντηση στο email. Για παράδειγμα, στο τέλος του μήνα θα πρέπει να κληθεί να προβεί σε έκθεση - πόσα γράμματα ήταν απαντά σε περισσότερες από 5 ώρες εργασίας. Επομένως, υπάρχει κάθε πιθανότητα να το κάνω με την κ. προοπτικές ή με ειδικά πρόσθετα για αυτό; αν νομίζετε ότι δεν (όπως είμαι), το οποίο πρόγραμμα θα σας συστήσει για μένα να χρησιμοποιούν αντί ms προοπτικές, ή ίσως μπορείτε να δώσετε κάποια σοφή συμβουλή .. Ευχαριστώ. |