manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Konfiguriranje i Odgovarajuchi javnošću E-mail

Reply

Thread Tools
Old 11. lipnja 2009, 09:28
Rew
Novi član grupe

Default Konfiguriranje i Odgovarajuchi javnošću E-mail

Trebam neke savjete.

Moja tvrtka ima jedan e-pošte u kojoj klijenti šalje upite / pitanja, u jednom danu da je adresa e-pošte prima oko ~ 40 slova. Do danas smo koristite MS Outlook u vrlo jednostavno način: sve primljene slova je ukazao na jedan MS Outlook Javne mape i konzultanata je odabrati samo slova i odgovaranjem ih pomoću određenog (isto kao klijent šalje e-poštu na) račun, svi odgovori / poslao mailova je preselio (automatski, po pravilu kreirana u MS Outlook) natrag na drugu javnu mapu gdje smo držeći sve odgovore. Ovo je stvarno jednostavno zar ne? :)
Ali sam dobio zahtjev. Od sada je potrebno da izračunati vrijeme - Koliko je vremena kako bi odgovorili na poruku e-pošte. Uzrok radimo samo u radno vrijeme 8-17, imamo rok koji je svirala radno vrijeme da biste odgovorili na poruku e-pošte. Na primjer na kraju mjeseca i bit će zatraženo da napravi report - koliko slova je odgovoreno na više od 5 radnih sati. Dakle nema šanse da to napravite s MS Outlook ili s posebnim addons na to? ako mislite da ne (kao što sam ja), koji program bi preporučili za mene, umjesto da koriste MS Outlook, ili možda ti mogu dati neki mudri savjet ..

Hvala.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Konfiguriranje Windows Server 2K8 Vrijeme na više Instalira - skripta? Kristijan Windows Operating Systems 1 22. svibanj 2009 08:18
Wi-Fi Sigurnost - Korištenje javne mreže blackrock Networking, Modemi & VoIP 1 30. travanj 2009 13:47
Instalirana Vista SP1, Konfiguriranje Ažuriranja na Shutdown ne caselles206 Windows Operating Systems 1 21. veljača 2009 03:37
Moj Profil - javne grupe? 4D (Fordy (Ford) Ollie Community News & Chat 4 31 siječanj 2009 15:50
Od Instalacija SP1 s javnošću Changed Music Icon tekp Windows Operating Systems 1 8. Sep 2008 23:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.