Trebam neke savjete.
Moja tvrtka ima jedan e-pošte u kojoj klijenti šalje upite / pitanja, u jednom danu da je adresa e-pošte prima oko ~ 40 slova. Do danas smo koristite MS Outlook u vrlo jednostavno način: sve primljene slova je ukazao na jedan MS Outlook Javne mape i konzultanata je odabrati samo slova i odgovaranjem ih pomoću određenog (isto kao klijent šalje e-poštu na) račun, svi odgovori / poslao mailova je preselio (automatski, po pravilu kreirana u MS Outlook) natrag na drugu javnu mapu gdje smo držeći sve odgovore. Ovo je stvarno jednostavno zar ne? :)
Ali sam dobio zahtjev. Od sada je potrebno da izračunati vrijeme - Koliko je vremena kako bi odgovorili na poruku e-pošte. Uzrok radimo samo u radno vrijeme 8-17, imamo rok koji je svirala radno vrijeme da biste odgovorili na poruku e-pošte. Na primjer na kraju mjeseca i bit će zatraženo da napravi report - koliko slova je odgovoreno na više od 5 radnih sati. Dakle nema šanse da to napravite s MS Outlook ili s posebnim addons na to? ako mislite da ne (kao što sam ja), koji program bi preporučili za mene, umjesto da koriste MS Outlook, ili možda ti mogu dati neki mudri savjet ..
Hvala.