פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

קביעת תצורה ו מענה ציבור דוא"ל

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2009, 09:28
Rew
קבוצת חברות חדשות

Default קביעת תצורה ו מענה ציבור דוא"ל

אני צריך כמה עצות.

החברה שלי יש אחד שבו הלקוח שולח הדוא"ל שאילתות / שאלות, ביום אחד, כי כתובת הדוא"ל מקבלת בערך ~ 40 אותיות. עד היום יש לנו כבר משתמש ב-MS Outlook דרך מאוד פשוט: קיבלת את כל המכתבים היה אחד הצביע על MS Outlook ציבורי תיקייה ושל היועצים היה לבחור את האותיות ורק להם מענה באמצעות שצוין (כמו לקוח שולח דוא"ל) בחשבון, כל מענה / שלחו מייל הועבר (באופן אוטומטי, שנוצרה על ידי כלל ב-MS Outlook) לראש ציבוריים אחרים התיקייה בה אנו מחזיקים את כל התשובות. זה באמת פשוט לא? :)
אבל יש לי דרישה. מעכשיו זה צריך לחשב את הזמן - כמה זמן לקח כדי לענות על דואר אלקטרוני. כי אנחנו עובדים רק שעות העבודה 8-17, יש לנו את המועד האחרון בו היא עובדת שעות Fife לענות בדוא"ל. לדוגמה ב סוף החודש אני תתבקש לבצע הדו"ח - כמה אותיות היה מענה ליותר מ 5 שעות עבודה. אז האם יש סיכוי לעשות את זה עם MS Outlook או ב addons מיוחד עם זה? אם אתה לא חושב (כמו שאני), איזו תוכנית אתה ממליץ לי להשתמש במקום MS Outlook, או אולי אתה יכול לתת כמה עצות חכמות ..

תודה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התצורה של Windows Server 2K8 זמן רב על מתקין - סקריפט? kristijan מערכות ההפעלה Windows 1 22 מאי 2009 08:18
Wi-Fi אבטחה - באמצעות רשתות ציבוריות blackrock רישות, מודמים & VoIP 1 ה -30 לאפריל 2009 13:47
מותקן Vista SP1, הגדרת התצורה של עדכונים בעת כיבוי המחשב נכשל caselles206 מערכות ההפעלה Windows 1 21st פברואר 2009 03:37
הפרופיל שלי - קבוצות ציבורי? 4d (Fordy (פורד) אולי קהילה חדשות וצ 'אטים 4 31 ינואר 2009 15:50
מאז התקנת SP1 ציבור מוסיקה אייקון השתנה tekp מערכות ההפעלה Windows 1 8 ספטמבר 2008 23:38
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.