mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Konfigūravimas ir atsakyti į visuomenės paštas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 09:28
REW
Naujas Narys

Default Konfigūravimas ir atsakyti į visuomenės paštas

Man reikia patarimo.

Mano įmonė turi vieną laišką, kai klientai siunčia užklausų / klausimai, į vieną dieną, kad elektroninio pašto adresą gauna apie ~ 40 raidžių. Iki šiandien mes jau naudojate MS Outlook labai tiesiog taip: visi gauti laiškai buvo pažymėta, kad vienas iš MS Outlook aplanką visuomenės ir konsultantai buvo skinti raides ir tik atsakydamas jiems, naudojant nurodyta (kaip klientas siunčia elektroniniu paštu) į visus atsakyti / siunčiami laiškai buvo perkelta (automatiškai, pagal sukurtą taisyklę, MS Outlook) Grįžti į kitų viešąjį aplanką, kur mes esame, kuri turi visus atsakymus. Tai tikrai tiesiog ar ne? :)
Bet aš paklausą. Nuo šiol tai reikia apskaičiuoti laiką - Kiek laiko užtruko atsakyti į el. Priežastis mes dirbame tik darbo valandomis 8-17, mes turime terminas, kuris yra Fife darbo laikas atsakyti į el. Pavyzdžiui, mėnesio pabaigoje ir bus prašoma pateikti pranešimo - kiek raidžių atsakė į daugiau nei 5 darbo valandas. Taigi, nėra jokių galimybių tai padaryti su MS Outlook arba specialiais priedai apie tai? Jei manote, kad ne (kaip aš), kuri programa galėtumėte rekomenduoti man naudoti vietoj MS Outlook, gal galite suteikti tam tikrą išmintingą patarimus ..

Ačiū.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Configuring Windows Server 2K8 Laikas keliuose Nustatymai - scenarijų? Kristijan Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 22, 2009 08:18
Wi-Fi "saugumas - naudoti viešųjų tinklų Blackrock Networking, Modems & VoIP 1 Balandis 30, 2009 13:47
Installed Vista SP1 ", konfigūravimas atnaujinimus shutdown fails caselles206 Windows "operacinės sistemos 1 21 vasaris 2009 03:37
Mano profilis - visuomenės grupes? 4D (Fordy (Ford) Ollie Community News & Chat 4 31 sausis 2009 15:50
Įdiegus SP1 Visuomenės Muzika Ikona Pakeista tekp Windows "operacinės sistemos 1 8 rugsėjis 2008 23:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.