Man vajag padomu.
Mans uzņēmums ir viens e-pastu, ja klienti sūta vaicājumi / jautājumus, vienas dienas, ka e-pasta adresi saņem aptuveni ~ 40 vēstules. Līdz šim mums ir bijis, izmantojot MS Outlook ļoti vienkārši veids: visas saņemtās vēstules tika norādīts uz vienu MS Outlook Publiskā mape un konsultantu picking burti un tikai atbildot tās, izmantojot norādīto (tas pats klients sūta e-pastu) kontu, visi atbildēja / nosūtīja vēstules tika pārvietots (automātiski, ko rada noteikums, MS Outlook) atgriezties uz citu publisko mapi, kurā mēs tur visas atbildes. Tas tiešām ir vienkārši vai ne? :)
Bet tur pieprasījumu. Tagad tas ir vajadzība aprēķināt laiks - Cik daudz laika bija, lai atbildētu uz e-pastu. Cause mēs strādājam tikai darba laiks 8-17, mēs saņēmām termiņu, kas ir flautists darba stundas, lai atbildētu uz e-pastu. Piemēram, mēneša beigās es lūgt sniegt atskaiti - cik vēstulēm atbildēja vairāk nekā 5 darba stundas. Tātad nav neviena iespējas darīt to ar MS Outlook vai īpašām addons par to? ja Jums šķiet, nav (kā es esmu), kuru programmu jūs ieteiktu man izmantot, nevis MS Outlook, vai varbūt varat dot kādu gudru padomu ..
Pateicība.