Potrzebuję porady.
Moja firma ma jeden e-mail, gdy klienci wysyła zapytania / pytań, w jeden dzień, że adres e-mail otrzymuje około ~ 40 liter. Do dziś zostały przy użyciu programu MS Outlook w bardzo prosty sposób: wszystkie otrzymane listów zwrócił się do jednego folderu publicznego programu MS Outlook i konsultantów wyboru tylko litery i odpowiadanie za pomocą określonego (tak samo jak klient wysyła wiadomość do) rachunku, wszystkie odpowiedzi / mail wysłany został przeniesiony (automatycznie tworzone przez reguły w MS Outlook) z powrotem do folderu publicznego, gdzie gospodarstwa są wszystkie odpowiedzi. To jest po prostu naprawdę nie jest? :)
Ale mam popytu. Od teraz musisz obliczyć czas - Ile czasu miały odpowiedzieć na e-mail. Przyczyna my pracujemy tylko w godzinach pracy 8-17, mamy termin, który ma pięć godzin pracy, aby odebrać e-maila. Na przykład pod koniec miesiąca i zostanie wezwana do złożenia sprawozdania - ile listów odpowiedział w więcej niż 5 godzin pracy. Więc czy istnieje szansa, aby zrobić to z MS Outlook lub specjalne dodatki na to? Jeśli sądzisz, że nie (jak ja jestem), który program jest dla mnie polecam użyć zamiast MS Outlook, czy może mogą dawać pewną mądrą radę ..
Dzięki.