Am nevoie de nişte sfaturi.
Firma mea are un e-mail în cazul în care clienţii trimite întrebare / întrebări, într-o zi că adresa de e-mail primeşte aproximativ ~ 40 litere. Pana azi am fost utilizând MS Outlook în mod foarte simplu: toate primit scrisori a fost semnalat la un MS Outlook folder public şi de consultanţi care a fost la cules de litere şi le răspunde doar folosind specificate (aceeaşi ca şi client pentru a trimite e-mail) în considerare, toate răspuns / trimis mailuri a fost mutat (în mod automat, creat de regulă în MS Outlook) înapoi la alt folder public unde suntem deţine toate răspunsurile. Acest lucru este adevărat, pur şi simplu nu? :)
Dar am cererii. De-acum e nevoie de timp pentru a calcula - Cât timp a luat pentru a răspunde la e-mail. Pentru ca noi suntem de lucru doar in orele de lucru 8-17, avem termen limită, care este Fife ore de lucru pentru a răspunde la e-mail. De exemplu, la sfârşitul lunii i se va cere să facă un raport - cât de mult a fost de litere a răspuns în mai mult de 5 ore de lucru. Deci, este o orice sanse de a face acest lucru cu MS Outlook sau cu speciale addons pe el? dacă credeţi că nu (ca sunt), program care v-ar recomanda pentru mine de a folosi în loc MS Outlook, sau, poate, vă pot da o oarecare măsură de consiliere ..
Mulţumesc.