Potrebujem poradiť.
Moja firma má jeden email, kde klientom posílá otázky / otázky, za jeden deň, aby e-mailovú adresu, dostane o ~ 40 písmen. Do dnešného dňa sme boli pomocou MS Outlook vo veľmi jednoducho takto: všetky prijaté listy bola poukázal na jeden MS Outlook Verejné zložky a konzultantov bola trhanie písmen a len odpoveď pomocou špecifikovaných (rovnaké ako Klient pošle e-mail) do úvahy všetky odpovedal / poslal maily boli presunuté (automaticky tým, že vytvoril pravidlo v MS Outlook) späť na ostatné verejné priečinku, kde sme sa držali všetky odpovede. To je jednoducho fakt ne? :)
Ale mám dopytu. Od tejto chvíle je to potrebné na výpočet času - koľko času sa na odpoveď e-mailu. Príčina sme pracuje len v pracovnej dobe 8-17, máme termín, ktorý je pikola pracovných hodín odpovedať na email. Napríklad do konca mesiaca budem požiadaný podať správu - koľko listov bola zodpovedaná vo viac než 5 pracovných hodín. Takže je nejaká šanca na to s MS Outlook alebo osobitnými addony na to? Ak si myslíte, že nie (ako ja), ktorý program by ste mi odporučiť pre použitie miesto MS Outlook alebo snáď môžete dať niekoľko múdrych rád ..
Vďaka.