мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Конфигурисање и Одговарајуцхи јавношћу Е-маил

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 09:28
Нови члан групе

Default Конфигурисање и Одговарајуцхи јавношћу Е-маил

Требам неке савете.

Моја фирма има један е-поште у којој клијенти шаље упите / питања, у једном дану да је адреса е-поште прима око ~ 40 слова. До данас смо користите МС Оутлоок у врло једноставно начин: све примљене слова је указао на један МС Оутлоок Јавне фасцикле и консултаната је одабрати само слова и одговорити их помоћу одређеног (исто као клијент шаље е-пошту на) налог, сви одговори / послао маилова је преселио (аутоматски, по правилу израђена у МС Оутлоок) назад на другу јавну фасциклу где смо држећи све одговоре. Ово је стварно једноставно зар не? :)
Али сам добио захтјев. Од сада је потребно да израчунати време - Колико је времена како би одговорили на поруку е-поште. Узрок радимо само у радно време 8-17, имамо рок који је свирала радно време да бисте одговорили на поруку е-поште. На пример на крају месеца и бит ће затражено да направи репорт - колико слова је одговорено на више од 5 радних сати. Дакле нема шансе да то направите са МС Оутлоок или са посебним аддонс на то? ако мислите да не (као што сам ја), који програм би препуштено за мене, уместо да користе МС Оутлоок, или можда ти могу дати неки мудри савет ..

Хвала.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Конфигурисање Уиндоус Сервер 2К8 Време на више инсталира - скрипта? Кристијан Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 22 мај 2009 08:18
Уи-Фи Сигурност - Коришћење јавне мреже блацкроцк Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 30 април 2009 13:47
Инсталирана Виста СП1, Конфигурисање Ажурирања на обустава рада не цаселлес206 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 21 фебруар 2009 03:37
Мој Профил - јавне групе? 4Д (Форды (Форд) Оллие Цоммуниты Неус & Цхат 4 31 јануар 2009 15:50
Од Инсталација СП1 са јавношћу Цхангед Мусиц Ицон текп Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 8. Сеп 2008 23:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц