Требам неке савете.
Моја фирма има један е-поште у којој клијенти шаље упите / питања, у једном дану да је адреса е-поште прима око ~ 40 слова. До данас смо користите МС Оутлоок у врло једноставно начин: све примљене слова је указао на један МС Оутлоок Јавне фасцикле и консултаната је одабрати само слова и одговорити их помоћу одређеног (исто као клијент шаље е-пошту на) налог, сви одговори / послао маилова је преселио (аутоматски, по правилу израђена у МС Оутлоок) назад на другу јавну фасциклу где смо држећи све одговоре. Ово је стварно једноставно зар не? :)
Али сам добио захтјев. Од сада је потребно да израчунати време - Колико је времена како би одговорили на поруку е-поште. Узрок радимо само у радно време 8-17, имамо рок који је свирала радно време да бисте одговорили на поруку е-поште. На пример на крају месеца и бит ће затражено да направи репорт - колико слова је одговорено на више од 5 радних сати. Дакле нема шансе да то направите са МС Оутлоок или са посебним аддонс на то? ако мислите да не (као што сам ја), који програм би препуштено за мене, уместо да користе МС Оутлоок, или можда ти могу дати неки мудри савет ..
Хвала.