Biraz tavsiye gerekiyor.
Şirket bir gün e-posta adresi alır where müşterilerine sorgular gönderen bir e-posta / sorular dair ~ 40 harf. Biz çok kolay bir şekilde MS Outlook kullanıyorum bugün kadar: Tüm alınan harfler bir MS Outlook Kamu klasörü ve danışmanları ve harfleri toplarken sadece belirtilen (e-posta için) hesap gönderir gibi kullanarak cevap yaşadığı tüm cevaplandığında / gönderilen postalar (otomatik olarak, MS Outlook oluşturulan kural ile) başka bir ortak klasör Orada tüm cevaplar tutuyorsun taşındı. Bu gerçekten çok basit değil mi? :)
Ama talep var. Gönderen şimdi zamanı hesaplamak için - Ne kadar zamana ihtiyacım var e-posta cevap aldı. Neden sadece saat 8-17 çalışma içinde, hangi çalışma saatleri fifre bir süre var e-posta cevaplamak için çalışıyoruz. Ay i sonunda Örneğin bir rapor için sizden - ne kadar harfler fazla 5 çalışma saatleri cevabı oldu. Bu yüzden MS Outlook veya özel addons ile bunu yapmak için herhangi bir şansı nedir? Eğer düşünüyorum (as I'm), beni yerine MS Outlook ya da belki de .. bazı akıllıca tavsiyelerde kullanmayın hangi programı tavsiye ederim
Teşekkürler.