Мені потрібні деякі поради.
Моя компанія одного адреси електронної пошти, де клієнти посилає запити / питання, в один день, що адреса електронної пошти, одержує близько ~ 40 літер. До сьогоднішнього дня ми використовували MS Outlook дуже просто так: всі отримані листи було вказано на одному MS Outlook спільній папці і консультантів вибрати літери і просто відповідаючи їх за допомогою зазначеного (такий же як клієнт відправляє електронною поштою) рахунку, всі відповіли / направив лист було переміщено (автоматично, створив правило в MS Outlook) повернутися до іншої папки, де ми проводимо всі відповіді. Це дійсно просто не так? :)
Але я отримав попиту. Відтепер це необхідно розрахувати час - Скільки часу взяли відповіді на електронну пошту. Тому що ми працюємо тільки в робочі години 8-17, ми отримали термін якого Файф робочого часу для відповіді на електронну пошту. Наприклад, в кінці місяця і буде запропоновано зробити доповідь - Скільки листів відповіли в більш ніж 5 робочих годин. Так чи є шанси зробити це з MS Outlook або за допомогою спеціальних додатків на ньому? Якщо ви думаєте, немає (як я), що програми ви рекомендували б для мене використовувати замість MS Outlook, або ви можете дати деякі мудрі поради ..
Спасибо.