μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Ξέρει κανείς;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Μαρτίου, 2008, 21:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ξέρει κανείς;

Γεια σου,
Είμαι στην ψάχνουν για καλύτερες υπηρεσίες web conferencing. Τώρα ημέρες, την ζήτηση, web συνεδριάσεις ή web conferencing είναι ένα απαραίτητο εργαλείο της επιχειρηματικής αλληλεπίδραση. Έτσι, θέλω επίσης να χρησιμοποιούν web conferencing υπηρεσίας στην επιχείρησή μου, προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα μου. Όμως, είμαι σε θέση να βρούμε τον καλύτερο φορέα παροχής υπηρεσιών σε όλο τον ιστό που δεν έχει κανένα κενό στον τομέα της ασφάλειας και καθιστά εύκολο το έργο; Infact, υπάρχουν πολλοί που διατίθενται στην καθαρή αλλά θα ήθελα κάθε υφιστάμενη χρήστη να έχει μιλήσει σχετικά με τις επιδόσεις τους συσκευές. Εάν μια υφιστάμενη χρήστη θα με βοηθήσει, θα ήταν καλό για μένα.
Old 4η Μαρ 2008, 14:46
Συντονιστής Ομάδας

Default Ξέρει κανείς;

Αυτό είναι spam ή ρωτάτε για βοήθεια; Είμαι λίγο συγχέεται με τον τρόπο που έχει διατυπωθεί η ερώτησή σας;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.