mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Does anyone know?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 2, 2008, 21:56
Naujas Narys

Default Does anyone know?

Labas,
Esu išeiti už geriausią interneto konferencijų paslaugas. Dabar dienas paklausą, tinklo susitikimuose arba interneto konferencija yra svarbi priemonė verslo sąveika. Taigi aš taip pat noriu pasinaudoti interneto konferencijoje įteikti savo verslo, siekiant padidinti savo produktyvumą. Bet aš negaliu rasti geriausią paslaugų teikėjas visame internete, kuri neturi jokių saugumo spragų ir leidžia dirbti lengva? Iš tiesų, yra daug ant neto bet norėčiau visus esamus vartotojui turėti savo prietaisų veikimo aptarimas. Jei esamas vartotojas galėtų man padėti, tai būtų gera man.
Old Kovas 4, 2008, 14:46
Moderatorius Grupė

Default Does anyone know?

Ar šis šlamštas arba Are you asking for help? Aš esu šiek tiek trikdo tai, kaip jums suformuluoti savo klausimą?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.