menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Vie to niekto?

Reply

Thread Tools
Old 2.března 2008, 21:56
Nový člen skupiny

Default Vie to niekto?

Nazdar,
Som na pozrieť na najlepšie webové konferencie služieb. Teraz dní na dopyt, webové stretnutia alebo webové konferencie je dôležitým nástrojom obchodnej interakciu. Tak som sa tiež chcú používať webové konferencie služba v mojom podnikania s cieľom zvýšiť produktivitu moje. Ale já jsem nemohla nájsť najlepšieho poskytovateľa služieb celého webu, ktorý nemá medzery v zabezpečení a umožňuje jednoduchú prácu? Infact, existuje veľa umiestni na čisté, ale rád by som akékoľvek existujúce užívateľov, aby sa má hovoriť o svojich spotrebičov výkonu. Ak existujúce používateľ by pomohlo mi, že by bolo dobré aj pre mňa.
Old 4. marca 2008, 14:46
Moderátor skupiny

Default Vie to niekto?

Je to spam, alebo ste požiadaní o pomoc? Som trochu zmätená, cestou máte znie vaša otázka?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.