![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Sony VAIO лаптоп с доста малка клавиатура. Почти всеки път, когато се опитате да изпратите електронна поща (в Outlook Express), електронната поща ще се изпрати, преди да сте готови да пишете него. Така че трябва да се изпращат на електронна поща в сегменти, което е голям проблем, защото тогава получателят получава около три частични електронна поща от мен. Има ли клавиш, че аз не знам за това ли може да бъде случайно натискане? Ако е така може би мога да го спрете. Това е много разочароващо и е тук за много дълго време, така че реших да публикувате това съобщение, за да видя дали някой е имал предложения. Бих Наистина оценявам помощта ви. Не мога да намеря отговор на този въпрос, навсякъде! Благодаря, Брад Бъртън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не чух това, но ако не намерите отговор в скоро време, в средното време, само напишете го в Notepad и копие / поставете в имейл програмата;)
| |||
| |||
| Здравейте, аз чух от подобен опит, като се използва VAIO клавиатури. Човекът въпросните случайно burhing мишката тампон и кликнете с дланта си, докато пишете имейли. Можете ли да изключите мишката тампон и кука горе външна мишка? Никога не знаеш това може да е причината |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Арго Изпрати E поща с Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 14 Март 2009 15:50 |
| Как да се свържете моята Yahoo! поща за Outlook Express? | jemmah | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 29 ноември 2008 22:32 |
| Как да премахнете Outlook Express от все по подразбиране поща | hehenotfunny | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 8 октомври 2008 08:50 |
| Outlook Express подразбиране Mail профил | dfr200764 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 6 | 18 Jan 2008 10:24 |
| Използване на Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 13 | 15 Авг 2007 13:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |