menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

E-mail se automaticky odešle (Outlook Express), než jsem skonči

Reply

Thread Nástroje
Old 25 leden 2008, 10:36
Nový člen skupiny

Default E-mail se automaticky odešle (Outlook Express), než jsem skonči

Mám Sony Vaio laptop s poměrně malou klávesnici. Téměř pokaždé, když se snažím poslat e-mail (Outlook Express), e-mail pošle jsem dokončil před napsáním. Tak jsem si to poslat na e-mail v segmentech, což je velký problém, protože pak příjemce dostane asi tři částečné e-maily mi. Existuje nějaké kombinaci, že nevím, že jsem asi může být náhodně stisknete? Je-li tomu tak, že bych mohl zakázat.

Je to velmi frustrující a probíhá již velmi dlouho, takže jsem se rozhodl po této zprávě, abyste zjistili, zda někdo měl nějaké návrhy.

Já bych opravdu vážíme vaší pomoci. Nemůžu najít odpověď na tuto otázku nikde!

Děkujeme vám,
Brad Burton
Old 26 leden 2008, 07:40
Dárce Skupina

To jsem nikdy neslyšel, že by však, pokud jste nenašli odpověď brzy, ve střední době právě typ je na poznámkový blok a kopírovat / vložit do e-mailové program;)

Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základní deska:
Asus P5N-E
Paměť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mrtvý
Case / PSU:
Generic věc, Generic PSU
Chlazení:
Žalman 92 mm
Síť / Internet:
palubě
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operační systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 3. dubna 2008, 16:47
Nový člen skupiny

Ahoj, slyšel jsem o podobných zkušenostech s použitím VAIO klávesnice. Ten chlápek v otázce byla náhodně burhing myši podložky a kliknutím na jeho dlaň při psaní své e-maily.

Můžeš vypnout myš a podložku připojit externí myš? Nikdy nevíte, což může být příčinou
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Cant Pošlete e-mail s aplikací Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi Email, VoIP & IM Diskuse 1 14. března 2009 15:50
Jak se mohu připojit My Yahoo! mailového účtu do aplikace Outlook Express? jemmah Email, VoIP & IM Diskuse 2 29. listopad 2008 22:32
Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail hehenotfunny Email, VoIP & IM Diskuse 3 8. října 2008 08:50
Outlook Express výchozí Mail dfr200764 Email, VoIP & IM Diskuse 6 18. leden 2008 10:24
Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + Yeppi0 Email, VoIP & IM Diskuse 13 15. srpna 2007 13:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.