![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Sony Vaio laptop s poměrně malou klávesnici. Téměř pokaždé, když se snažím poslat e-mail (Outlook Express), e-mail pošle jsem dokončil před napsáním. Tak jsem si to poslat na e-mail v segmentech, což je velký problém, protože pak příjemce dostane asi tři částečné e-maily mi. Existuje nějaké kombinaci, že nevím, že jsem asi může být náhodně stisknete? Je-li tomu tak, že bych mohl zakázat. Je to velmi frustrující a probíhá již velmi dlouho, takže jsem se rozhodl po této zprávě, abyste zjistili, zda někdo měl nějaké návrhy. Já bych opravdu vážíme vaší pomoci. Nemůžu najít odpověď na tuto otázku nikde! Děkujeme vám, Brad Burton |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jsem nikdy neslyšel, že by však, pokud jste nenašli odpověď brzy, ve střední době právě typ je na poznámkový blok a kopírovat / vložit do e-mailové program;)
| |||
| |||
| Ahoj, slyšel jsem o podobných zkušenostech s použitím VAIO klávesnice. Ten chlápek v otázce byla náhodně burhing myši podložky a kliknutím na jeho dlaň při psaní své e-maily. Můžeš vypnout myš a podložku připojit externí myš? Nikdy nevíte, což může být příčinou |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant Pošlete e-mail s aplikací Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 14. března 2009 15:50 |
| Jak se mohu připojit My Yahoo! mailového účtu do aplikace Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 29. listopad 2008 22:32 |
| Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 8. října 2008 08:50 |
| Outlook Express výchozí Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 18. leden 2008 10:24 |
| Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskuse | 13 | 15. srpna 2007 13:27 |
| Thread Nástroje | |
| |