![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Sony Vaio laptop s prilično male tipkovnici. Gotovo svaki put kad pokušam poslati poruku e-pošte (Outlook Express), e-mail će poslati prije nego sam završio utipkajući ga. Zato sam za slanje e-mail u segmentima, što je veliki problem jer tada primatelj dobiva oko tri parcijalna e-mailova od mene. Ima li brza tipka da ne zna da sam svibanj biti slučajno pritiskom? Ako je tako, možda sam mogao onemogućiti. Ovo je vrlo frustrirajuće te je odlazeći na za jako dugo vremena, pa sam odlučila da post ovu poruku da vidi je li itko imao bilo kakve prijedloge. Ja bih stvarno poštovati vaša pomoć. Ja ne mogu naći odgovor na to pitanje bilo gdje! Hvala, Brad Burton |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nikad čuo za to, ali ako ne naći odgovor uskoro, u to vrijeme jednostavno ga upišite na notepad i copy / paste u poruku e-pošte programa;)
| |||
| |||
| Hi there, ja sam čuo za sličan doživljaj koristeći Vaio klavijature. Gvido je slučajno u pitanju burhing tapacirati miša i klikom na njegov dlan, dok s upisivanjem svoje e-pošte. Mogu li onemogućiti miš jastučić i spojiti vanjski mouse? Nikad ne znaš ovaj svibanj biti uzrok |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cant Pošalji E mail s programom Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 14. ožujak 2009 15:50 |
| Kako mogu povezati My Yahoo! račun e-pošte za Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 29. studeni 2008 22:32 |
| Kako ukloniti iz Outlook Express postaje zadani mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 8. listopad 2008 08:50 |
| Outlook Express default Mail račun | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 18 siječanj 2008 10:24 |
| Outlook Express Korištenje + 1GB | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Razgovor | 13 | 15. kolovoz 2007 13:27 |
| Thread Tools | |
| |