kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

E-mail automatikusan elküldi (Outlook Express), mielőtt befejezzük

Reply

Téma eszközök
Old Január 25, 2008, 10:36
Új tag Csoport

Default E-mail automatikusan elküldi (Outlook Express), mielőtt befejezzük

Van egy Sony Vaio laptop egy meglehetősen kis billentyűzet. Szinte minden alkalommal megpróbálok küldeni egy e-mail (Outlook Express), az e-mailt küld, mielőtt befejezte volna a gépelés meg. Így azt kell elküldeni az e-mail a szegmensében, ami a nagy probléma, mert akkor a címzett kap három részleges e-mailt nekem. Van a gyorsbillentyűket hogy én nem tudom, hogy én is véletlenül gomb? Ha így talán tudok kikapcsolni.

Ez nagyon frusztráló, és már folyik egy nagyon hosszú idő, ezért úgy döntöttem, hogy ezt az üzenetet elküldeni, hogy ha valaki volt olyan javaslatokat.

I would really appreciate your help. Nem találom a választ erre a kérdésre sehol!

Köszönöm,
Brad Burton
Old Január 26, 2008, 07:40
Donor Group

soha nem hallottam, hogy ennek, ha nem talál választ hamarosan, az átlagos idő írja ki a jegyzettömböt, és copy / paste az e-mail program;)

My System: hAvAAck Build 3

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Alaplap:
Asus P5N-E
RAM memória:
GSkill 4GB DDR2
Grafikus kártya (k):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optikai meghajtó (k):
Halott
Case / tápegység:
Generic Case, Generic PSU
Hűtés:
Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
fedélzeten
Monitor (ok):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operációs rendszer (ek):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64 bites
Old Április 3 2008, 16:47
Új tag Csoport

Helló, én is hallottam egy hasonló tapasztalatok felhasználásával VAIO billentyűzet. A srác a kérdéses véletlenül burhing az egérpad, és rákattint a saját tenyerét, miközben a gépelés közben e-maileket.

Tud letiltja az egérpad és felakaszt egy külső egeret? Soha nem tudom, ez lehet az oka
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Cant küldése e-mail az Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 14. március 2009 15:50
Hogyan lehet csatlakozni My Yahoo! mail fiókot, hogy az Outlook Express? jemmah E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 29. november 2008 22:32
Hogyan lehet eltávolítani az Outlook Express legyen az alapértelmezett mail hehenotfunny E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 8. október 2008 08:50
Outlook Express alapértelmezett e-mail fiók dfr200764 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 18. január 2008 10:24
Az Outlook Express használata 1GB + Yeppi0 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 13 15. augusztus 2007 13:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.