![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Sony Vaio laptop egy meglehetősen kis billentyűzet. Szinte minden alkalommal megpróbálok küldeni egy e-mail (Outlook Express), az e-mailt küld, mielőtt befejezte volna a gépelés meg. Így azt kell elküldeni az e-mail a szegmensében, ami a nagy probléma, mert akkor a címzett kap három részleges e-mailt nekem. Van a gyorsbillentyűket hogy én nem tudom, hogy én is véletlenül gomb? Ha így talán tudok kikapcsolni. Ez nagyon frusztráló, és már folyik egy nagyon hosszú idő, ezért úgy döntöttem, hogy ezt az üzenetet elküldeni, hogy ha valaki volt olyan javaslatokat. I would really appreciate your help. Nem találom a választ erre a kérdésre sehol! Köszönöm, Brad Burton |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| soha nem hallottam, hogy ennek, ha nem talál választ hamarosan, az átlagos idő írja ki a jegyzettömböt, és copy / paste az e-mail program;)
| |||
| |||
| Helló, én is hallottam egy hasonló tapasztalatok felhasználásával VAIO billentyűzet. A srác a kérdéses véletlenül burhing az egérpad, és rákattint a saját tenyerét, miközben a gépelés közben e-maileket. Tud letiltja az egérpad és felakaszt egy külső egeret? Soha nem tudom, ez lehet az oka |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Cant küldése e-mail az Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 14. március 2009 15:50 |
| Hogyan lehet csatlakozni My Yahoo! mail fiókot, hogy az Outlook Express? | jemmah | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 29. november 2008 22:32 |
| Hogyan lehet eltávolítani az Outlook Express legyen az alapértelmezett mail | hehenotfunny | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 8. október 2008 08:50 |
| Outlook Express alapértelmezett e-mail fiók | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 18. január 2008 10:24 |
| Az Outlook Express használata 1GB + | Yeppi0 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 13 | 15. augusztus 2007 13:27 |
| Téma eszközök | |
| |