mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

E-mail automatiškai siunčia (Outlook Express), kol aš ją užbaigti

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 25, 2008, 10:36
Naujas Narys

Turiu "Sony Vaio nešiojamas su gana maža klaviatūra. Beveik kiekvieną kartą, kai aš bandau siųsti e-mail (Outlook Express), elektroniniu paštu bus išsiųsti iki I've gatavo įrašyti ją. Taigi turiu siųsti e-paštu segmentuose, kuris yra didelė problema, nes tuomet gavėjas gauna apie tris dalinis e-mails from me. Ar Hotkey, kad aš nežinau apie tai, kad manimi galima netyčia paspausti? Jei taip gal gali ją išjungti.

Tai labai varginantis ir vyksta jau labai seniai, tad nusprendžiau rašyti šį pranešimą, ar kas nors kokių nors pasiūlymų.

I would really appreciate your help. Negaliu rasti atsakymo į šį klausimą, bet kur!

Ačiū,
Brad Burton
Old Sausis 26, 2008, 07:40
Donorų grupės

niekada išgirsti, kad, tačiau, jei jūs nerandate atsakymo greitai, tuo tarpu tiesiog įrašykite ją į Užrašinė, ir kopijuoti / įklijuoti į elektroninio pašto programą;)

Mano sistema: hAvAAck Build 3

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5N-E
RAM atmintis:
GSkill 4GB DDR2
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA e-GeForce 8600GT
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 500GB @ 7200RPM
Optical Drive (s):
Miręs
Case / PSU:
Generic Byla, Generic PSU
Aušinimas:
ZALMAN 92mm
Tinklas / Internetas:
laive
Monitorius (-ai):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Operacinė sistema (-os):
ULT MS Vista, Ubuntu 7.10 64-bit
Old Balandis 3, 2008, 16:47
Naujas Narys

Labas, aš girdėjau apie panašią patirtį naudojant VAIO klaviatūros. Atitinkamą vaikinas buvo atsitiktinai burhing pelės kilimėlis ir paspaudę su savo delno, o rašyti iš savo el.

Ar galite išjungti pelės kilimėlis ir hook up išorės pele? Jūs niekada nežinote, tai gali būti priežastis
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.