![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam laptopa Sony Vaio z dość małej klawiaturze. Prawie za każdym razem próbuję wysłać wiadomość e-mail (Outlook Express), e-mail wyślemy przed I've gotowych wpisując ją. Więc muszę wysłać wiadomość e-mail w segmentach, które jest dużym problemem, ponieważ to odbiorca otrzymuje około trzy częściowe e-mail ode mnie. Czy istnieje Hotkey że nie wiem, o które mogą być przypadkowo naciskając? Jeśli tak być może będę mógł ją wyłączyć. Jest to bardzo frustrujące i utrzymuje się już od bardzo długiego czasu, więc zdecydowałem się opublikować tę wiadomość, aby sprawdzić, czy ktoś miał jakieś sugestie. I to naprawdę wdzięczni za pomoc. Nie mogę znaleźć odpowiedź na to pytanie nigdzie! Dziękuję, Brad Burton |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nigdy nie słyszało o tym, jednak jeśli nie znajdziesz odpowiedzi najszybciej, w odpowiednim czasie po prostu wpisz go w notatniku, a następnie skopiować i wkleić do programu pocztowego;)
| |||
| |||
| Hi there, Słyszałem o podobnych doświadczeń z wykorzystaniem VAIO klawiatur. Facet, o którym mowa został przypadkowo burhing myszy opuszki i klikając jego palmowego natomiast wpisując swoje e-maile. Czy można wyłączyć Mouse Pad i podłączyć zewnętrzną mysz? Nigdy nie wiesz, może to być przyczyną |