mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

E-mail automat trimite (în Outlook Express) înainte de a-mi termin

Reply

Thread Tools
Old 25 ianuarie 2008, 10:36
Noile state Group

Default E-mail automat trimite (în Outlook Express) înainte de a-mi termin

Am un laptop Sony Vaio cu o tastatura destul de mic. Aproape de fiecare dată când încercaţi să trimiteţi un e-mail (în Outlook Express), de e-mail va trimite, înainte de am terminat-o typing. Aşa că am pentru a trimite e-mail în segmente, care este o mare problemă, pentru că atunci destinatarul devine aproximativ trei parţială de e-mail-uri de la mine. Există un hotkey că nu ştiu despre faptul că pot fi accidental apăsând? Dacă da, poate as putea dezactiva.

Acest lucru este foarte frustrant şi a fost întâmplă de foarte mult timp, asa ca am decis pentru a posta acest mesaj, pentru a vedea dacă cineva a avut orice fel de sugestii.

Aş aprecia ajutorul tau. Nu pot găsi un răspuns la această întrebare oriunde!

Mulţumesc,
Brad Burton
Old 26 ianuarie 2008, 07:40
Grupul de donator

N-am auzit de faptul că, cu toate acestea, dacă nu vă găsi un răspuns mai repede, în timp doar de tip-l pe notepad, şi copie / paste în programul de e-mail;)

Sistemul meu: hAvAAck Build 3

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Plăci de bază:
Asus P5N-E
Memorie RAM:
GSkill 4GB DDR2
Placă grafică (e):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (e):
Mort
Cauza / PSU:
Generic de caz, Generic PSU
Răcire:
Zalman 92mm
Network / Internet:
la bord
Monitor (e):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Sistem de operare (e):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 pe 64 de biţi
Old 3 aprilie 2008, 16:47
Noile state Group

Bună ziua, am auzit de o experienţă asemănătoare, utilizând VAIO clape. Tipul în cauză a fost accidental burhing mouse pad şi făcând clic cu palma lui în timp ce tastaţi-i e-mail-uri.

Puteţi să dezactivaţi mouse pad cârlig şi un mouse extern? Nu se ştie niciodată acest lucru ar putea fi cauza
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.