menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

E-mail sa automaticky odošle (Outlook Express), ako som skonči

Reply

Thread Tools
Old 25 január 2008, 10:36
Nový člen skupiny

Default E-mail sa automaticky odošle (Outlook Express), ako som skonči

Mám Sony Vaio laptop s pomerne malú klávesnicu. Takmer zakaždým, keď sa snažím poslať e-mail (Outlook Express), e-mail pošle som absolvoval pred napísaním. Tak som si to poslať na e-mail v segmentoch, čo je veľký problém, pretože potom príjemca dostane asi tri čiastočné e-maily mi. Existuje nejaké kombinácii, že nevím, že som asi môže byť náhodne stlačíte? Je-li tomu tak, že by som mohol zakázať.

Je to veľmi frustrujúce a prebieha už veľmi dlho, takže som sa rozhodol po tejto správe, aby ste zistili, či niekto mal nejaké návrhy.

Já bych naozaj vážime vašej pomoci. Nemôžem nájsť odpoveď na túto otázku nikde!

Ďakujeme vám,
Brad Burton
Old 26 január 2008, 07:40
Darcu Skupina

To som nikdy nepočul, že by sa však, ak ste nenašli odpoveď čoskoro, v strednej dobe práve typ je na poznámkový blok a kopírovať / vložiť do e-mailovej program;)

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 3. apríla 2008, 16:47
Nový člen skupiny

Ahoj, počul som o podobných skúsenostiach s použitím VAIO klávesnice. Ten chlapík v otázke bola náhodne burhing myši podložky a kliknutím na jeho dlaň pri písaní svojej e-maily.

Môžeš vypnúť myš a podložku pripojiť externú myš? Nikdy neviete, čo môže byť príčinou
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Cant Pošlite e-mail s aplikáciou Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi Email, VoIP & IM Diskusia 1 14. marca 2009 15:50
Ako sa môžem pripojiť My Yahoo! mailového konta do programu Outlook Express? jemmah Email, VoIP & IM Diskusia 2 29. november 2008 22:32
Ako odstrániť program Outlook Express z stáva predvolené mail hehenotfunny Email, VoIP & IM Diskusia 3 8. októbra 2008 08:50
Outlook Express predvolené Mail dfr200764 Email, VoIP & IM Diskusia 6 18. január 2008 10:24
Pomocou aplikácie Outlook Express 1GB + Yeppi0 Email, VoIP & IM Diskusia 13 15. augusta 2007 13:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.