![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Соны Ваио лаптоп са прилично мале тастатури. Готово сваки пут кад покушам послати поруку е-поште (Оутлоок Експресс), е-маил ће послати пре него сам завршио утипкајући га. Зато сам за слање е-маил у сегментима, што је велики проблем јер тада прималац добија око три парцијално е-маилова од мене. Има ли брза тастер да не зна да сам мај бити случајно притиском? Ако је тако, можда сам могао онемогућите. Ово је врло фрустрирајући те је идући на за јако дуго времена, па сам одлучила да пост ову поруку да види је ли је неко имао било какве предлоге. Ја бих стварно поштовати ваша помоћ. Ја не могу наћи одговор на то питање било где! Хвала, Брад Бартон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| никад чуо за то, али ако не нађете одговор ускоро, у то време једноставно га откуцајте на нотепад и цопы / пасте у поруку е-поште програма;)
| |||
| |||
| Хи тхере, ја сам чуо за сличан доживљај помоћу Ваио клавијатуре. Тип је случајно у питању бурхинг тапацирати миша и кликом на његов длан, док са уписивањем своје е-поште. Да ли могу да онемогућите миш јастучићи и спојити спољни моусе? Никад не знаш овај мај бити узрок |