az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

E-posta otomatik olarak Outlook Express () I önce gönderir bunu bitirmek

Reply

Konu Araçları
Old 25 Ocak 2008, 10:36
Yeni Üye Grubu

Default E-posta otomatik olarak Outlook Express () I önce gönderir bunu bitirmek

Bir çok küçük bir klavye ile bir Sony Vaio dizüstü bilgisayar var. Neredeyse her zaman göndermeye çalıştığınızda bir e önce ben yazmaya bitirdiğinizde-posta Outlook Express (olarak), e-posta gönderecektir. Ben göndermek için, e-Bu büyük bir sorun nedeniyle daha sonra alıcı üç kısmi E alır bir parça, mail-postaları yaz. Bir kısayol tuşu that I don't know about that I yanlışlıkla basmak olabilir? Bu yüzden belki de devre dışı bırakmak olabilir Eğer.

Bu çok sinir bozucu olduğunu çok uzun süre devam etti, bu yüzden eğer kimse herhangi bir öneri olduğunu görmek için bu mesajı göndermeye karar verdi.

Ben gerçekten yardımcı olur. Bu soru için herhangi bir yerde bir cevap bulamıyorum!

Teşekkürler,
Brad Burton
Old 26 Ocak 2008, 07:40
Bağış Grubu

Default E-posta otomatik olarak Outlook Express () I önce gönderir bunu bitirmek

Bunun duymadım Ancak eğer yakında, bu arada not defteri sadece yazın çıkmak, bir cevap bulamazsanız ve kopyala / yapıştır e-posta programı;)

Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSkill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Teknede
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 3 Nisan 2008, 16:47
Yeni Üye Grubu

Merhaba, ben de benzer bir deneyimi VAIO klavye kullanarak duydunuz. Söz konusu adam yanlışlıkla fare yastığı burhing olduğunu ve hurma ile tıklayarak ise onun e-postası yazmaya.

Harici bir fare kadar fare yastığı ve kanca devre dışı bırakabilir miyim? Bu nedeni olabilir asla bilemezsiniz
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından