![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Bir çok küçük bir klavye ile bir Sony Vaio dizüstü bilgisayar var. Neredeyse her zaman göndermeye çalıştığınızda bir e önce ben yazmaya bitirdiğinizde-posta Outlook Express (olarak), e-posta gönderecektir. Ben göndermek için, e-Bu büyük bir sorun nedeniyle daha sonra alıcı üç kısmi E alır bir parça, mail-postaları yaz. Bir kısayol tuşu that I don't know about that I yanlışlıkla basmak olabilir? Bu yüzden belki de devre dışı bırakmak olabilir Eğer.
Bu çok sinir bozucu olduğunu çok uzun süre devam etti, bu yüzden eğer kimse herhangi bir öneri olduğunu görmek için bu mesajı göndermeye karar verdi. Ben gerçekten yardımcı olur. Bu soru için herhangi bir yerde bir cevap bulamıyorum! Teşekkürler, Brad Burton |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bunun duymadım Ancak eğer yakında, bu arada not defteri sadece yazın çıkmak, bir cevap bulamazsanız ve kopyala / yapıştır e-posta programı;)
|
|||
|
|||
|
Merhaba, ben de benzer bir deneyimi VAIO klavye kullanarak duydunuz. Söz konusu adam yanlışlıkla fare yastığı burhing olduğunu ve hurma ile tıklayarak ise onun e-postası yazmaya.
Harici bir fare kadar fare yastığı ve kanca devre dışı bırakabilir miyim? Bu nedeni olabilir asla bilemezsiniz |