менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Електронна пошта автоматично відправляє (в Outlook Express), перш ніж я закінчу

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 січня 2008, 10:36
Нові члени групи

Default Електронна пошта автоматично відправляє (в Outlook Express), перш ніж я закінчу

У мене є ноутбук Sony Vaio з досить малою клавіатури. Майже кожен раз, коли я намагаюся надіслати повідомлення електронної пошти (у Outlook Express), електронної пошти буде відправити, перш ніж я закінчу його наборі. Так що я для відправки електронної пошти в сегментах, яка є великою проблемою, тому що тоді одержувач отримує близько трьох часткових по електронній пошті від мене. Чи є гаряча клавіша, що я не знаю, що я можу бути випадково натиснути? Якщо це так, може бути, я можу відключити його.

Це дуже розчаровує, і продовжується вже протягом дуже довгого часу, тому я вирішив розмістити це повідомлення, щоб якщо хтось будь-які пропозиції.

Мені б дуже ціную вашу допомогу. Я не можу знайти відповідь на це питання в будь-якому місці!

Спасибі,
Бред Бертон
Old 26 січня 2008, 07:40
Донор групи

Default Електронна пошта автоматично відправляє (в Outlook Express), перш ніж я закінчу

ніколи не чув про це, однак, якщо ви не знайшли відповіді найближчим часом, в середньому час просто наберіть його на блокнот, і копіювати / вставити в програму електронної пошти;)

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 3 квітня 2008, 16:47
Нові члени групи

Привіт там, я чув про аналогічний досвід використання VAIO клавіатур. Хлопець у питанні була випадково burhing килимок для миші і натиснувши долонею при введенні свою електронну пошту.

Ви можете відключити килимок для миші і підключити зовнішню миша? Ви ніколи не знаєте, це може бути причиною
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відправити нахиляє електронній пошті з Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 14 березня 2009 15:50
Як підключити My Yahoo! пошти в Outlook Express? jemmah Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 29 листопада 2008 22:32
Як видалити Outlook Express стати моєю пошти за замовчуванням hehenotfunny Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 8 жовтня 2008 08:50
Outlook Express за умовчанням Mail рахунку dfr200764 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 18 січня 2008 10:24
Outlook Express Використання 1GB + Yeppi0 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 13 15 серпня 2007 13:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.