![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ноутбук Sony Vaio з досить малою клавіатури. Майже кожен раз, коли я намагаюся надіслати повідомлення електронної пошти (у Outlook Express), електронної пошти буде відправити, перш ніж я закінчу його наборі. Так що я для відправки електронної пошти в сегментах, яка є великою проблемою, тому що тоді одержувач отримує близько трьох часткових по електронній пошті від мене. Чи є гаряча клавіша, що я не знаю, що я можу бути випадково натиснути? Якщо це так, може бути, я можу відключити його. Це дуже розчаровує, і продовжується вже протягом дуже довгого часу, тому я вирішив розмістити це повідомлення, щоб якщо хтось будь-які пропозиції. Мені б дуже ціную вашу допомогу. Я не можу знайти відповідь на це питання в будь-якому місці! Спасибі, Бред Бертон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ніколи не чув про це, однак, якщо ви не знайшли відповіді найближчим часом, в середньому час просто наберіть його на блокнот, і копіювати / вставити в програму електронної пошти;)
| |||
| |||
| Привіт там, я чув про аналогічний досвід використання VAIO клавіатур. Хлопець у питанні була випадково burhing килимок для миші і натиснувши долонею при введенні свою електронну пошту. Ви можете відключити килимок для миші і підключити зовнішню миша? Ви ніколи не знаєте, це може бути причиною |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відправити нахиляє електронній пошті з Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 14 березня 2009 15:50 |
| Як підключити My Yahoo! пошти в Outlook Express? | jemmah | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 29 листопада 2008 22:32 |
| Як видалити Outlook Express стати моєю пошти за замовчуванням | hehenotfunny | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 8 жовтня 2008 08:50 |
| Outlook Express за умовчанням Mail рахунку | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 18 січня 2008 10:24 |
| Outlook Express Використання 1GB + | Yeppi0 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 13 | 15 серпня 2007 13:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |