по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Имейл с 64 Page Hearder

Reply

Нишка Инструменти
Old 3 април 2009 г., 16:55
Член Група

Default Имейл с 64 Page Hearder

Знам какво си пуши. Никога няма да кажа.
Но аз вече имат имейл ми приятел изпратен с 64 заглавна страница. След вървят malwarebytes, Супер шпионски софтуер и аз го провери за вирус с нищо не показва. Направих някои проверки и е установено, че има програма, поставен в заглавието. На едно място най-много хора никога не биха look.I също намери програма номер.
Защото аз не знам каква е програмата, е че няма да го поставите тук. Просто трябва да знаеш къде трябва да го изпратите да го Проверих.
Аз не съм сигурен дали това е, че новата програма червей или не.
А има ли начин да се провери програмата номер. ([3287D94c Това е не броят, но това е, което изглежда
Имейл бе Microsoft / AOL Email Лотария Джакпот спечелване Уведомление.
Old 6 април 2009 г., 23:03
Член Група

Default Имейл с 64 Page Hearder

Знаете ли още проверки в CMD и установих, че едно от нещата, аз се завтече се върна с. тази програма не е готов да се изпълнява. Сега, когато ми се чудя какво би могло да бъде. Имам го прати на "Майкрософт" за проверката, но тъй като всеки отворите заглавна той добавя повече страници, в момента тя е на 79 плюс страници. Но нищо не пускам е бране го.
Направих имат някои странни неща в моя адрес книгата, която аз имам никакъв представа как те се там, така ли заличава ги тук е част от една от addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4) сега това е някаква адрес
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Пренасочване на уеб страница в Internet Explorer 7 до Местни уеб страница на моя компютър? LegendaryFire Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 22-ри октомври 2009 година 07:18
Да; друга "IE не могат да показват на уеб страница" amb3sc Браузъри Уеб & FTP клиенти 0 12 Юни 2009 13:02
Когато щракнете върху Website имейл адрес, стария си имейл адрес дойде. Как? language12 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 19 април 2009 03:01
Front Page dustyarliadotcom Уеб дизайн, Хостинг & SEO 8 20 август 2007 г 08:36
Page звания Компютърна Spec Уеб дизайн, Хостинг & SEO 10 21 Окт 2006 07:01
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc