μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Αποστολή με 64 Page Hearder

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Απριλίου 2009, 16:55
Μέλος Ομάδα

Default Αποστολή με 64 Page Hearder

Ξέρω τι είναι το κάπνισμα σας. Ποτέ δεν θα το δείξει.
Αλλά τώρα έχουμε ένα email φίλος μου έστειλε με 64 σελίδα κεφαλίδας. Μετά την εκτέλεση malwarebytes, Super spyware και είχα θα ελέγχονται για τον ιό με τίποτα δεν δείχνει. Έκανα κάποια έλεγχο και διαπίστωσε ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που διατίθενται στην κεφαλίδα. Η μία θέση οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί look.I επίσης ένα πρόγραμμα αριθμό.
Επειδή δεν ξέρω τι είναι το πρόγραμμα δεν θα πραγματοποιηθεί το εδώ. Απλά πρέπει να γνωρίζουν πού θα πρέπει να στείλετε σε αυτό έχουν ελεγχθεί.
Δεν είμαι βέβαιος αν αυτό είναι ότι ο ιός τύπου worm νέο πρόγραμμα ή μη.
Και υπάρχει ένας τρόπος για να ελέγξετε το πρόγραμμα αριθμό. ([3287D94c Αυτό δεν είναι ο αριθμός, αλλά αυτό είναι που φαίνεται ότι
Το μήνυμα ήταν η Microsoft / AOL Email Λαχείου Τζακπότ WINNING NOTIFICATION.
Old 6 Απριλίου 2009, 23:03
Μέλος Ομάδα

Default Αποστολή με 64 Page Hearder

Μήπως κάποιες περισσότερο έλεγχο σε cmd και διαπίστωσε ότι ένα από τα πράγματα που έτρεξε με γύρισε. αυτό το πρόγραμμα δεν είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Τώρα που με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να είναι. Έχω αποστέλλονται στη Microsoft για τον έλεγχο, αλλά γιατί κάθε φορά που ανοίγετε το header προσθέτει περισσότερες σελίδες σήμερα είναι στο συν 79 σελίδες. Αλλά τίποτα δεν είναι να εκτελέσω επιλέγοντας το.
Είχα κάποια περίεργα πράγματα κατά την ομιλία μου βιβλίο που δεν έχω ιδέα πως έφτασαν εκεί έτσι διαγράφεται εδώ είναι μέρος ενός από τα addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4) τώρα που έχει κάποια διεύθυνση
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ανακατεύθυνση ιστοσελίδας στον Internet Explorer 7 σε μια τοπική ιστοσελίδα για τον υπολογιστή μου; LegendaryFire Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 22 Οκτωβρίου 2009 07:18
Ναι? Άλλο ", δηλ. δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα" amb3sc Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 12 Ιουν 2009 13:02
Όταν Κάνοντας κλικ σε μια Ιστοσελίδα Email Διεύθυνση, Διεύθυνση Email Παλιά μου έρχεται. Πώς; language12 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 19 Απρ 2009 03:01
Front Page dustyarliadotcom Web Design, Hosting & SEO 8 20 Αυγ 2007 08:36
Page Ranks Computer Spec Web Design, Hosting & SEO 10 21 Οκτ 2006 07:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.