manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

E-mail sa 64 Page Hearder

Reply

Thread Tools
Old 3. travanj 2009, 16:55
Member Group

Default E-mail sa 64 Page Hearder

Znam što si pušenja. I nikad neće reći.
Ali ja sam sada imaju moj e-mail prijatelju poslao s 64 stranici zaglavlja. Nakon trčanje malwarebytes, Super spyware i kad sam to ček za virus sa ništa prikazuje. Ja sam neke provjere i utvrdili da li je program smješten u zaglavlje. Na jednom mjestu većina ljudi nikada ne bi pronašao look.I i program broj.
Jer ja ne znam šta se program Neću stavljati ovdje. Ja samo moram znati gdje sam ga treba poslati ga imati checked out.
Ja sam ne siguran ako ovaj je crv koji novi program ili ne.
A postoji li neki način da provjerite program broj. ([3287D94c Ovo nije broj, ali da je ono što izgleda kao
Adresa e-pošte je Microsoft / AOL Email Notification Loto Jackpot pobjede.
Old 6. tra 2009, 23:03
Member Group

Default E-mail sa 64 Page Hearder

Da li neki više provjera u cmd i otkrio da je jedna od stvari koje sam vodio vratio sa. ovaj program nije spremna za pokretanje. Sada taj pomoć za nuždu mene čudo što bi moglo biti. Ja sam ga poslao na Microsoft za provjeru, ali zato sve te otvoriti zaglavlje dodaje ona više stranica upravo sada je na 79 plus stranicama. Ali ništa ne mogu pokrenuti ga je branje gore.
Ja sam nekih čudnih stvari su u mom adresaru da ja nemam pojma kako im je tamo pa sam ih ovdje izbrisan je dio jednog od addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4) koja je sada neke adrese
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.