![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudom, mit dohányzás. Én soha nem fogja megmondani. ![]() De most van egy barátom küldött e-mailben a 64 oldal fejlécében. Után futó malwarebytes, Super kémprogramok és én azt ellenőrizni vírus nem látható. Csináltam néhány ellenőrzést, és megállapította, hogy van egy program elhelyezni a fejlécben. Az egyik helyen a legtöbb ember soha nem look.I azt is megállapította, a program számára. Mert én nem tudom, mi a program Nem illik ide. Tudnom kell, hol kell azt is, hogy van. Nem vagyok biztos benne, ha ez a féreg, hogy az új program, vagy sem. És van egy módja annak, hogy ellenőrizze a program számára. ([3287D94c Ez nem az a szám, de ez az, amit úgy néz ki, mint Az e-mail volt Microsoft / AOL e-mail Lottery Jackpot megnyerése bejelentést. |
|
| |||
| |||
| Volt még néhány ellenőrzés a cmd, és megállapította, hogy az egyik dolog, Futottam jött vissza. e program nem hajlandó futni. Most, hogy nekem is csoda, mi is lehetett volna. Én küldtem el, hogy a Microsoft az ellenőrzés, hanem azért, mert mindig nyitva a fejléc Hozzáteszi több oldalon most ez a 79 plusz oldalt. De semmi Én vezetem a szedés fel. Én néhány furcsa dolgot Címjegyzéket, hogy fogalmam sincs, hogyan került oda így hagyni őket, itt része az egyik addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4) most, hogy van néhány cím: |