![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני יודע מה אתה מעשן. אני לעולם לא לספר.
![]() אבל עכשיו אני צריך דוא"ל שנשלחו חבר שלי עם 64 דף הכותרת. לאחר הרצת malwarebytes, סופר ריגול והיה לי את זה בדק עבור וירוס עם מראה כלום. עשיתי קצת בדיקה ומצאתי כי יש תוכנית להציב בכותרת. זה המקום רוב האנשים לעולם לא look.I גם למצוא תוכנית מספר. כי אני לא יודע מה היא תוכנית לא אציב אותו כאן. אני רק צריך לדעת איפה אני צריך לשלוח אותו החוצה בדק את זה. אני לא בטוח אם זה תולעת חדשה כי התוכנית או לא. והאם יש דרך לבדוק את מספר התוכנית. ([3287D94c זה לא מספר אבל זה מה שזה נראה הדואר היה מיקרוסופט / AOL אימייל זכיה בלוטו זכייה ההודעה. |
|
|
|||
|
|||
|
עשינו קצת יותר בדיקה ב cmd ומצאתי, כי אחד הדברים רצתי חזר עם. תוכנית זו היא לא מוכנה להפעלה. עכשיו זה גורם לי לתהות מה הוא יכול להיות. יש לי שלח את זה ל-Microsoft לבדיקת אבל בגלל כל לפתוח את הכותרת הוא מוסיף עוד עמודים עכשיו זה ב 79 פלוס דפים. אבל שום דבר שאני מפעיל הוא לבחור את זה.
עשיתי יש כמה דברים מוזרים לי בספר הכתובות כי אין לי מושג איך הם קיבלו שם אז נמחק אותם כאן הוא חלק אחד של addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4) עכשיו זה קצת כתובת |