![]() |
|
| |||
| |||
| Es zinu, ko jūs smēķēšanu. Es nekad pateikt. ![]() Bet man tagad ir e-pasta mans draugs sūta ar 64 lappuses galveni. Pēc darbības Malwarebytes, Super spyware un man bija tas jāpārbauda uz vīrusu, neko nerāda. Man bija daži pārbaudi un konstatēja, ka programma atrodas galvenē. Vienā vietā, lielākā daļa cilvēku nekad look.I konstatēja arī programmu skaits. Tā kā es nezinu, ko programma es nelaiž to šeit. Man tikai vajag zināt, kur man vajadzētu nosūtīt uz to pārbaudīt out. Es neesmu pārliecināts, vai tas, ka jauns tārps programmu vai ne. Un tas ir veids, kā pārbaudīt programmu skaitu. ([3287D94c Tas nav numurs, bet tas ir kā tas izskatās E-pasts bija Microsoft / AOL Email Loterija Jackpot uzvarētāju paziņošana. |
|
| |||
| |||
| Vai daži vēl pārbaudot, cmd un konstatēja, ka viena no lietām, ko es ilga atgriezos ar. šī programma nav gatavs palaist. Tagad, kas liek man brīnīties, ko varētu tā būt. Man ir nosūtījusi uz Microsoft, lai pārbaudītu, bet gan tāpēc, everytime atverat header tas pievieno vairāk lapām, šobrīd tas ir 79 plus lapas. Bet nekas man palaist ir picking it up. Es tā ir dīvainas lietas manā adrešu grāmatā, ka man nav ne jausmas, kā viņi dabūja tur tik Es izdzēsu tos šeit ir daļa no viena no addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4) tagad, ka ir zināma adrese |