![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Viem, čo ste s fajčením. Nikdy říct. ![]() Ale teraz má môj priateľ poslal email s 64 záhlaví stránky. Po spustení malwarebytes, Super spyware a musel som ju kontroluje vírus sa nič zobrazovať. Urobil som nejaké kontroly, a zistil, že existuje program umiestnený v hlavičke. Na jednom mieste by väčšina ľudí nikdy look.I našiel tiež program číslo. Pretože neviem, aký je program nebudu miesto je tu. Proste potrebujem vedieť, kde by som ju poslať, aby ju odhlásil. Nie som si istý, či je to, že nový program červa alebo nie. A existuje spôsob ako skontrolovať program číslo. ([3287D94c Toto nie je číslo, ale to je to, čo vyzerá ako Tento email bol Microsoft / AOL Email Lottery Jackpot víťazné Oznámenie. |
|
| |||
| |||
| Měli víc kontroly v cmd a zistil, že jedna z vecí, som sa vrátil sa. tento program nie je pripravená na spustenie. Teraz, keď sa mi diviť, čo by to mohlo byť. Poslal som ju do Microsoft pre kontrolu, ale preto, že vždy otvorte záhlavie sa pridáva viac strán, teraz je na 79 plus stránok. Ale nič som plynúť je trhanie to. Urobil som si niektoré veci v mojom adresári, ktoré som ani potuchy, ako sa tam dostal, tak som im tu vypúšťa je súčasťou jednej z addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4), ktorá je hneď niekoľko riešení |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Presmerovanie webovú stránku v programe Internet Explorer 7 na miestnej webovej stránky v mojom počítači? | LegendaryFire | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22.října 2009 07:18 |
| Áno, iný 'IE nemôže zobraziť webovú stránku' | amb3sc | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 12 júna 2009 13:02 |
| Keď kliknete na webové stránky, e-mailovú adresu, môj starý e-mailová adresa Comes Up. Ako? | language12 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 19. apríla 2009 03:01 |
| Front Page | dustyarliadotcom | Web Design, hosting & SEO | 8 | 20. augusta 2007 08:36 |
| Page hodnosti | Počítačové Spec | Web Design, hosting & SEO | 10 | 21. októbra 2006 07:01 |
| Thread Tools | |
| |