мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Е-маил са 64 Паге Хеардер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. април 2009, 16:55
Мембер Гроуп

Default Е-маил са 64 Паге Хеардер

Знам шта си пушења. И никад неће рећи.
Али ја сам сада имају мој е-маил пријатељу послао са 64 страници заглавља. Након трчање малуаребытес, Супер спыуаре и кад сам то чек за вирус са ништа приказује. Ја сам неке провере и утврдили да ли је програм смјештен у заглавље. На једном месту већина људи никада не би пронашао лоок.И и програм број.
Јер ја не знам шта се програм Нећу стављати овде. Ја само морам да знам где сам га треба послати га имати цхецкед оут.
Ја сам не сигуран да данашји је црв који нови програм или не.
А постоји ли неки начин да проверите програм број. ([3287Д94ц Ово није број, али да је оно што изгледа као
Адреса е-поште је Мицрософт / АОЛ Емаил нотифицатион лото Јацкпот победе.
Old 6. тра 2009, 23:03
Мембер Гроуп

Default Е-маил са 64 Паге Хеардер

Да ли неки више провера у цмд и открио да је једна од ствари које сам водио вратио са. овај програм није спремна за покретање. Сада тај помоћ за нужду мене чудо што би могло бити. Ја сам га послао на Мицрософт за проверу, али зато све те отворити заглавље додаје она више страница управо сада је на 79 плус страницама. Али ништа не могу покренути га је брање горе.
Ја сам неких чудних ствари су у мом адресар да ја немам појма како им је тамо па сам их овде избрисан је део једног од аддыс (цасес.438708.311543_5106365_4344413.б59б296бе4) која је сада неке адресе
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Преусмеравање Уеб страница у програму Интернет Експлорер 7 да бисте Локални Уеб страницу на мом рачунару? ЛегендарыФире Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 22 Окт 2009 07:18
Да, још једна 'ИЕ не може приказати уеб-страницу " амб3сц Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 12. јуна 2009 13:02
Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како? лангуаге12 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 19 април 2009 03:01
Насловна дустыарлиадотцом Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 8 20 аугуст 2007 08:36
Паге класификовани су на исти начин Цомпутер Изванред Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 10 21 октобар 2006 07:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц