![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що ви палити. Я ніколи не скажу. ![]() Але зараз я відправити мій друг прислав з 64 заголовку сторінки. Після запуску Malwarebytes, супер-шпигуни і в мене було перевірено на віруси нічого не показується. Я зробив кілька перевірку і встановила, що існує програма поміщається в заголовок. Одному місці, більшість людей ніколи не look.I також знайти номер програми. Тому що я не знаю, що програма Я не буду розміщувати її тут. Мені просто потрібно знати, де я повинен відправити його, щоб він перевірив. Я не впевнений, що це нова програма хробака чи ні. І чи є спосіб перевірити номер програми. ([3287D94c Це не число, але це, як він виглядає Лист був Microsoft / AOL Email лотереї джекпот Winning Notification. |
|
| |||
| |||
| Який-небудь більш перевірка в CMD і виявили, що одна з речей, я побігла повернувся с. Ця програма не готовий до запуску. Тепер, що змушує мене задуматися: що б це могло бути. Я послав його в Microsoft для перевірки, а тому кожен раз при відкритті заголовком додається кілька сторінок зараз це плюс на 79 сторінках. Але я нічого не запускати це підняти його. Я мав якісь дивні речі в моїй адресній книзі, що я поняття не маю, як вони туди потрапили і я видалив їх тут є частиною одного з addys (cases.438708.311543_5106365_4344413.b59b296be4) Тепер, коли який-небудь адресу |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перенаправлення веб-сторінку в Internet Explorer 7 на локальний веб-сторінки на моєму комп'ютері? | LegendaryFire | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 22 жовтня 2009 07:18 |
| Так, інше ", тобто не може відобразити веб-сторінку ' | amb3sc | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 12 червня 2009 13:02 |
| При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? | language12 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 19 квітня 2009 03:01 |
| Front Page | dustyarliadotcom | Веб дизайн, хостинг & SEO | 8 | 20 серпня 2007 08:36 |
| Ряди сторінки | Комп'ютерні Spec | Веб дизайн, хостинг & SEO | 10 | 21 жовтня 2006 07:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |