![]() |
|
| |||
| |||
| Θα χρησιμοποιηθεί μια φορά αυτό το email πάροχος ονομάζεται bluebottle.com και τώρα δεν το κάνουμε για την ελεύθερη και δεν ξέρω αν χρησιμοποιούν οι Απάντηση χαρακτηριστικό (όταν κάποιος σας στέλνει ένα email και automaticly replys λέει ότι είναι συνηθισμένος να αποσταλούν μέχρι ο αποστολέας conferms ότι το bot δεν είναι), και έναν τρόπο να παρακάμπτουν ότι η χρησιμοποίηση ενός κώδικα ή φράση που στη γραμμή θέματος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| icmail.net είναι ελεύθερη και κάνει αυτό.
Απόσπασμα από τη σελίδα ρυθμίσεων φίλτρου: Εξαιρέσεις σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε φίλτρα για να πούμε την mail server τι να κάνει με συγκεκριμένα μηνύματα. Αυτό σας επιτρέπει να μετακινήσετε τα μηνύματα σε φακέλους και σε άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακάμπτοντας το κλείδωμα spam χαρακτηριστικά φίλοι, spam αναμονή, απόρριψη, και εξαφανίζονται για μηνύματα σας περιμένουμε. Μπορείτε να σχηματίζονται σύνθετες κανόνες με τη χρήση και και / ή ή. Οι συντελεστές εφαρμόζονται από αριστερά προς τα δεξιά, δεν υπάρχουν φορείς εκμετάλλευσης. Για παράδειγμα? (Α και β ή γ) θα ισχύει και όταν (α και β) ή (γ), NOT, όταν (α) και (β ή γ) Μπορείτε να επιλέξετε να Αποδεχθείτε *, εξαφανίζονται *, * Απόρριψη ή ένα μήνυμα, ή Αίτηση * α φίλους επιβεβαίωση αποστέλλεται για να επιβεβαιωθεί ο αποστολέας είναι το πρόσωπο και δεν αποτελεί spam robot. * Αποδοχή μέσα λάβει το μήνυμα. * Απόρριψη δεν δέχεται το μήνυμα, τους server θα τους ανακοινώνει ότι εσείς δεν το αποκτήσουν. * Εξαφανίζονται μέσα ρίξει το μήνυμα μακριά. * Αίτηση φίλους μέσα αποστέλλει αίτημα στον αποστολέα. (δεν θα εφαρμόζονται στις υφιστάμενες φίλο) Το σύστημά μου: Tim
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όταν Κάνοντας κλικ σε μια Ιστοσελίδα Email Διεύθυνση, Διεύθυνση Email Παλιά μου έρχεται. Πώς; | language12 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 19 Απρ 2009 03:01 |
| Email - Πώς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για απάτη | hopthwoks | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 59 | 2 Απρ 2009 15:36 |
| ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ EMAIL --- HELP! | Rookssailor | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 29 Φεβ 2008 11:12 |
| Email pics .... | Seajay | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 28 Ιαν 2008 11:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |