E-mail, mint bluebottle.com icmail.net ingyenes, és ez azt.
Idézet a szűrő oldal:
A kivételek lehetővé teszik, hogy a szűrők beállítása mondani a mail szerver, mit tegyen konkrét üzeneteket. Ez lehetővé teszi, hogy üzeneteket mappákba, és továbbítja a többi e-mail címeket, megkerülve a spam-blokkoló funkciókat Barátok, spam tart, elutasíthatja, és eltűnnek az üzenetet váró.
Tudod formában összetett szabályok alkalmazásával és és / vagy vagy. Alkalmazzák őket, balról jobbra, nincsenek szereplők csoportosulása. Például: (A és B vagy C) is igaz, ha (A és B), vagy ha a (c), nem, ha (a) és (B vagy C)
Kiválaszthatja, hogy elfogadja * eltűnnek *, vagy Elutasítás * egy üzenetet, vagy kérheti * a barátok megerősítést kell küldeni a feladónak, hogy megerősíthetem, az a személy, és nem egy spam robot.
* Elfogadom azt jelenti, fogadni az üzenetet.
* Elutasítása nem fogadja el az üzenetet, a szerver értesíti őket, hogy nem értem.
* Elenyészik az üzenet azt jelenti, dobja el.
* Kérés: olyan baráti kérést küld a feladónak. (nem vonatkozik a már meglévő barátja)
My System: Tim Processzor (ok): Athlon 64 3500 + | Alaplap: Asus A8N-VM CSM | RAM memória: Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB | Grafikus kártya (k): nVidia GeForce 6600 512MB | Hangkártya: Cherry RS 6000 M billentyű | Merevlemez (ek): Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása | Optikai meghajtó (k): Samsung DVD-ROM TS-H352 | Case / tápegység: Thermaltake Soprano | Hűtés: Állomány | Hálózat / Internet: Telewest 2x20Mb/sec | Monitor (ok): SXGA panel | Operációs rendszer (ek): Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox) | |