פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

דואר אלקטרוני כמו bluebottle.com

Reply

שרשרת כלים
Old 1 ינואר 2009, 03:27
חבר קבוצת

Default דואר אלקטרוני כמו bluebottle.com

אני ברגע זה השתמשו הדוא"ל ספק קרא bluebottle.com ועכשיו הם לא עושים את זה בחינם ואני לא יודע אם הם משתמשים בתכונה תגובה (כאשר מישהו שולח לך הודעה והיא automaticly replys רגיל זה אומר שזה ישלח עד השולח conferms כי לא רובוט) ואת דרך לעקוף את זה באמצעות קוד או frase בחר בשורת הנושא.
Old 2 ינואר 2009, 00:28
קבוצת תורמים

Default דואר אלקטרוני כמו bluebottle.com

icmail.net בחינם, היא עושה את זה.

ציטוט מתוך לסנן את תוכנית ההתקנה של דף:

חריגים לאפשר לתוכנית ההתקנה מסננים לך להגיד את שרת הדואר מה לעשות עם הודעות ספציפיות. זה מאפשר לך להעביר הודעות בתיקיות והעבר אחרים כתובות דוא"ל, חסימת דואר זבל לעקוף את תכונות ידידי, להחזיק זבל, לדחות, או להתעלם עבור הודעות שאתה מצפה.

אתה יכול להרכיב טופס באמצעות כללים ו ו / או או. הם חלים משמאל לימין, אין מפעילי הקיבוץ. לדוגמה; (א ב או ג) יהיה בזמן אמת (א 'ו ב), או כאשר (C), לא, כאשר (א) ו (ב או ג)

אתה יכול לבחור לקבל *, vanish * או * דחה את ההודעה, או בקשת * א חברים אישור להישלח לאשר את השולח הוא אדם ולא רובוט דואר זבל.

* קבל פירושו לקבל את ההודעה.
* דחה לא מקבלים את ההודעה, את השרת נודיע להם כי אתה לא מבין את זה.
* פירושו להתעלם ממני לזרוק את ההודעה.
* בקשת אמצעי שלח לחברים לבקש לשולח. (לא חל על הקיים חבר)

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת הדוא"ל הישנה שלי מגיע למעלה. איך? language12 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 19th אפריל 2009 03:01
דוא"ל - איך יודעים אם זה הוא הונאה hopthwoks וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 59 2nd אפריל 2009 15:36
BIG-EMAIL HAVE PROBLEM --- עזרה! Rookssailor דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 29 פבר 2008 11:12
דוא"ל התמונות .... Seajay דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 5 -28 ינואר 2008 11:35
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.