![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš kadaise šį laišką teikėjas vadinamas bluebottle.com ir dabar jie daro tai nemokamai, ir aš nežinau, ar jie naudojasi Atsakyti funkcija (jei kas nors siunčia jums laišką ir automaticly Replys sakydamas, kad tai jis įpratęs būti siunčiami iki Siuntėjo conferms, kad jos ne robotas) ir taip apeiti, kad naudojant kodą ar frazė nustatytą tema. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| icmail.net yra nemokama ir veikia, kad.
Citata iš jų konfigūracijos filtrą puslapyje: Išimtys leidžia sukonfigūruoti filtrai pasakyti pašto serverį, ką daryti su konkrečių pranešimų. Tai leidžia perkelti laiškus į aplankus ir siunčia elektroninio pašto adresus, aplenkiant šiukšlių blokavimo funkcijos Draugai, spam palaikykite, atmesti, ir nebeliks pranešimų jūsų laukiame. Galite sudaryti sudėtinius taisykles naudojant ir ir / arba arba. Jie prašė iš kairės į dešinę, nėra grupės operatorius. Pavyzdžiui, (A ir B, C) bus tiesa, kai (a ir b) arba kai (c), ne, jei (a) ir (b arba c) Jūs galite pasirinkti Priimti * dingsta * arba * Atmesti prane ¹ im ±, arba paprašyti * Draugai patvirtinimas turi būti išsiųstas patvirtinti siuntėjas yra asmuo, o ne šlamštas robotas. * Sutinku reiškia gauti pranešimą. * Atmesti nesutinku pranešimą savo serveryje bus apie juos, kad jums nepavyko gauti. * Dingsta tai mesti žinutę away. * Prašymas reiškia, siųsti draugams prašymą siuntėjui. (nebus taikomas esamas draugas) Mano sistema: Timas
|