![]() |
|
| |||
| |||
| Es reiz lieto šo e-pasta pakalpojumu sniedzēja nosaukumu bluebottle.com un tagad viņi nedrīkst to darīt bez maksas, un es nezinu, vai viņi izmanto Atbildēt funkciju (ja kāds jums nosūta e-pastu un to automaticly replys sakot, ka tas ir paradis jāsūta līdz nosūtītājs conferms, ka tās nav bot) un veids, kā apiet, ka, izmantojot kodu vai frāze noteikti virsrakstā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| icmail.net ir bezmaksas un tas, ka.
Citāts no viņu filtra uzstādīšanas lapā: Izņēmumi ļauj jums setup filtrus, lai pateikt pasta serveri, ko darīt ar īpašiem ziņojumiem. Tas ļauj jums virzīties mapēs un nosūta uz citām e-pasta adresēm, apejot surogātpasta bloķēšanas funkcijas Friends, spam turēt, noraidīt, un pazust, lai ziņas, kuras ir gaidāma. Jūs varat veidotu saliktas noteikumus, izmantojot un un / vai vai. Tos piemēro no kreisās puses uz labo, nav grupas dalībniekiem. Piemēram, (un b vai c) būs taisnība, kad (un b) vai ja (c), NOT, kad (a) and (b vai c) Jūs varat izvēlēties pieņemt *, pazust * vai Atteikt * ziņu, vai pieprasījuma * draugi apstiprinājums jānosūta uz apstiprinātu sūtītājs ir persona un nav spam robots. * Pieņemt ir jāsaņem ziņojums. * Atteikt nepieņem message to serveris paziņot, ka neesat get it. * Pazust nozīmē mest ziņu prom. * Pieprasījums ir nosūtīt draugiem pieprasījuma sūtītājam. (netiks piemērot pašreizējiem draugam) Mana sistēma: Tim
|