![]() |
|
| |||
| |||
| Bir kez bluebottle.com ve adı artık ücretsiz yapmayacağım ve eğer yanıt özelliği kullanmak Bilmiyorum bu e-posta sağlayıcısı kullanılır (burada kişi size bir e-posta gönderir ve bu alışkanlık kadar gönderilecektir söylemeye automaticly replys Gönderenin conferms olan bir robot) ve atlamak için bir yol, bir kod kullanarak veya konu olarak frase. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| icmail.net ücretsizdir ve bunu yapmaz.
Kendi filtre kurulum sayfasından Alıntı: İstisnalar için kurulum Filtrelerim hangi özel mesajlar ile ilgili e-posta sunucusu söylemek sağlar. Bu klasörler halinde ve ileri diğer e-posta adreslerine mesaj taşımak için, spam, özellikleri Arkadaşlar, spam tutun reddetmek engelleme ve bekliyoruz mesaj yok atlayarak sağlar. Bunu kullanarak bileşik kurallar biçiminde olabilir ve ve / veya veya. Onlar sol sağ arasında hiçbir vardır operatörleri gruplandırmasını uygulanır. Örneğin, (a ve b veya c) ne zaman gerçek olacak (a ve b) veya (c), NOT, zaman (a) ve (b veya c) Sen * Kabul seçebilir, * veya reddet * Bir ileti veya İstek * bir arkadaş onay gönderen onaylamak için gönderilecek bir kişi değil, bir spam robotumuz yok. Kabul * mesaj almak anlamına gelir. * Reddet mesajı kabul etmiyoruz, kendi sunucusu aldın değil mi onlara bildireceğiz. Yok * away from the mesaj atmak anlamına gelir. * İstek gönderene arkadaş isteği göndermek anlamına gelir. (mevcut arkadaşına) uygulanmaz Benim Sistemi: Tim
|
![]() |
|
| Bookmarks |