менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Електронна пошта як bluebottle.com

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 січня 2009, 03:27
Член групи

Default Електронна пошта як bluebottle.com

Я колись використовував цей постачальник послуг електронної пошти називається bluebottle.com і тепер вони не роблять її безкоштовно, а я не знаю, якщо вони використовують функцію "Відповісти" (там, де хтось посилає вам по електронній пошті і автоматично Replys заявивши, що це звичай бути відправлені до Відправник conferms, що його не СЕП) і спосіб обійти, що за допомогою коду або фраза набору в рядку теми.
Old 2 січня 2009, 00:28
Донор групи

Default Електронна пошта як bluebottle.com

icmail.net є безкоштовним і робить це.

Цитата з своїй сторінці налаштування фільтра:

Виняток дозволяє установку фільтрів сказати поштовим сервером, що робити з конкретними повідомленнями. Це дозволяє переміщати повідомлення в папки і пересилати на інші адреси електронної пошти, минаючи спам-функції блокування друзів, проводити спаму, відхилити і зникають повідомлень ви очікуєте.

Можна сформувати правила з'єднання за допомогою і та / або або. Вони застосовуються зліва направо, не існує група операторів. Наприклад, (А і В або С) буде справедливо, коли (а, б) або коли (C), а не, коли (а) і (B або С)

Ви можете вибрати Accept *, Vanish *, * або відхилити повідомлення або запит * друзі підтвердження бути відправлені для підтвердження відправником є особа, а не спам-роботів.

* Приймати засіб отримання повідомлення.
* Відхилити не прийняти повідомлення, їх сервер буде повідомляти їх, що ви не отримаєте його.
* Vanish кошти кинути повідомлення геть.
* Запит кошти надіслати друзям прохання відправника. (не буде застосовуватися до існуючих другу)

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? language12 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 19 квітня 2009 03:01
Електронна пошта - Як знати, якщо це афера hopthwoks Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 59 2 квітня 2009 15:36
Мають великі EMAIL ПРОБЛЕМА --- HELP! Rookssailor Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 29 лютого 2008 11:12
Email фотографії .... Seajay Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 5 28 січня 2008 11:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.