![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз не съм голям с компютри, така да се нежно, моля! Получих писмо с прикачен файл картинката, отвори я и тя се отваря с "Windows картина и факс зрителя". Тя е била само една снимка, но когато аз кликнахте следващия бутон видях снимки на часовник Имах закупени в мрежата, снимки на колата, са били гледаш в мрежата и множество снимки на мотоциклети и облекло ...... . всичко което е било гледаш в мрежата. I DONT разберем как те могат да бъдат получени по електронна поща закрепване. Дори влоши някои от подаръци Купих си другата половина за Коледа бяха там и те изненада (или поне така мислех). Втората е, че когато се изпрати прикачен файл са всички тези неща, прикрепен към картината изпратя? Аз съм много объркана. Благодаря за всички съвети. Seajay |
|
| |||
| |||
| Това звучи като сте спасяването на снимките ви погледна в мрежата на вашия твърд диск. Както в папка? Създайте нова папка за вашите снимки, които получавате по-мейли и да ги запишете там. Когато гледаш снимки в мрежата просто ги отварят без запазване тях. Ако все пак трябва да ги запишете след това да ги запишете на работния плот или някъде лесно да стигнем до така че можете да ги изтриете, когато сте готови. Или това, или те ще са в своите временни папки, които могат да бъдат отстранени с диск за почистване. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или .... това звучи като сте гледане Временни Интернет файлове, като натиснете следващия бутон.
| |||
| |||
| Благодарение Фил, не съм съвсем напълно обясним тази част. |
|
| |||
| |||
| Благодаря и двете, Така че предполагам, че аз съм от гледане какво всъщност е на моя компютър не е това, което е било изпратено със снимка. Не аз съм просто ще търсите theTemporary Интернет файла така че знам как да изтриете хотел за Валентин уикенд далеч ......... тези компютри, че са сложни неща. Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| Да се направи този лесен за вас, с освобождавам инструмент, предназначен да направи това за вас. След като сте го инсталирали и създаде ли тя може да работи само с няколко секунди по всяко време, както много пъти, колкото желаете. Изтеглям CCleaner
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ново дело Билд (Включва снимки) | mrberty | Случаи & Power Доставки | 4 | 30 септември, 2009 13:13 |
| Как да направите професионално изглеждащи наем снимки в Photoshop CS3 | paudashlake | Мултимедия & Codecs | 3 | 4 Март 2009 09:46 |
| Забравена снимки Как мога да намеря | justdagod | Общи Хардуер Чат | 2 | 16-ти септември 2008 11:08 |
| PC няма да обувка правилно. (Large снимки) | deldrice | Общи Хардуер Чат | 2 | 6-ти септември 2008 17:26 |
| Пост тези снимки | Алекс | Общи Хардуер Чат | 18 | 29 април 2007 18:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |