menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Email pics ....

Reply

Thread Nástroje
Old 28 leden 2008, 06:43
Nový člen skupiny

Nejsem velký s počítači a tak se jemně prosím!

Dostal jsem e-mail s foto obstavení, otevřel ji a otevře se "Windows prohlížeč obrázků a faxu".

Byl to jen jeden obrázek, ale když jsem kliknul na další tlačítko jsem viděl fotky hodinky jsem koupil na internetu, fotky z auta jsem byl při pohledu na čisté a četné pics motocyklů a oděvní ...... . všechny, které jsem hledal na na netu.

I dont pochopit, jak lze na přijaté e-mailové přílohy.

Ještě horší, někteří z prezentuje jsem koupil mé druhé poloviny pro Xmas tam byli a byli překvapení (nebo tak myslel).

Za druhé, když jsem si je poslat přílohu jsou všechny tyto věci připojené k obrázku poslat?

Já jsem opravdu zmatená.

Díky za jakoukoli radu.

Seajay
Old 28. ledna 2008, 08:54
Moderátor skupiny

Vypadá to, že jste ukládání snímků se díváte na na internetu na pevný disk. Podobně jako ve složce?

Vytvořit novou složku pro vaše obrázky zobrazí v e-mailu a uložit je tam. Při pohledu na obrázky z čisté jen otevřít bez jejich uložení na disk. Pokud si potřebujete ušetřit jim pak uložit na plochu nebo někam snadné se dostat na to můžete smazat, pokud jste udělal.

Buď, nebo jdou do dočasných složek, které mohou být odstraněny s disk cleanup.

Old 28 leden 2008, 10:54
Dárce Skupina

Nebo .... Vypadá to, že si prohlížíte Dočasné soubory Internetu, které zasáhlo další tlačítko.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 leden 2008, 11:13
Moderátor skupiny

Díky Phile, jsem docela plně vysvětlit, že část.

Old 28 leden 2008, 11:31
Nový člen skupiny

Díky oběma,

Takže předpokládám, že z tohoto pohledu jsem vlastně to, co je na mém počítači není, co byl odeslán s obrázkem.
No já jsem prostě chtěl hledat theTemporary Internet File takže vím, jak je možné odstranit hotel pro valentinky víkend pryč ......... tyto počítače věcí jisti jsou složité.

Díky znovu.
Old 28 leden 2008, 11:35
Moderátor skupiny

Umožňuje, aby to bylo jednoduché pro vás s volný nástroj určený pro to udělat za vás. Jakmile máte nainstalováno a nastavit si můžete spustit během několika vteřin kdykoli, kolikrát jen budete chtít.
Stáhnout CCleaner

Doporučuje se stáhnout CCleaner - Slim -- Ne Toolbar , který je ve verzi bez Yahoo! Toolbar.
  • Dvojitým kliknutím na ccsetup.exe soubor pro spuštění instalace programu.
  • Vyberte jazyk a klepněte na tlačítko OK, Pak Příští.
  • Přečtěte si licenční smlouvu a klepněte na tlačítko Souhlasím.
  • Klikněte Příští použít výchozí instalaci umístění.
  • Pod Instalace VolbyZvolte všechny výchozí nastavení
  • Klikněte Instalace pak dokončení k dokončení instalace.
  • Poklepáním na CCleaner zástupce na ploše pro spuštění programu.
  • O Windows kartu, na základě Internet Explorer, Nepotvrdíte Cookies Pokud nechcete, aby se jim smazán. (Je-li zrušen, budete pravděpodobně muset zadat znovu-hesla na všech místech, kde cookie se používá pro vás při návštěvě).
  • Pokud budete používat buď Firefox nebo Mozilla prohlížečů, zrušte zaškrtnutí políčka pro Cookies je na Aplikace kartu, na základě Firefox / Mozilla.
  • Klikněte na Volby ikonu na levé straně okna a poté klikněte na Rozšířené.
    nepotvrdíte Pouze odstranit soubory ve Windows Temp složky starší než 48 hodin.
  • Klikněte na Cleaner Ikona na levé straně okna a poté klikněte na Spustit Cleaner ke spuštění programu.
  • Upozornění: Používat pouze Registry funkce, pokud jsou velmi dobře obeznámeni s registru jak je možné najít legitimní položky.
  • Vždy zálohování registru před jakýchkoli změn.
  • Po CCleaner jeho proces byl dokončen, klepněte na tlačítko Konec.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.