![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem velký s počítači a tak se jemně prosím! Dostal jsem e-mail s foto obstavení, otevřel ji a otevře se "Windows prohlížeč obrázků a faxu". Byl to jen jeden obrázek, ale když jsem kliknul na další tlačítko jsem viděl fotky hodinky jsem koupil na internetu, fotky z auta jsem byl při pohledu na čisté a četné pics motocyklů a oděvní ...... . všechny, které jsem hledal na na netu. I dont pochopit, jak lze na přijaté e-mailové přílohy. Ještě horší, někteří z prezentuje jsem koupil mé druhé poloviny pro Xmas tam byli a byli překvapení (nebo tak myslel). Za druhé, když jsem si je poslat přílohu jsou všechny tyto věci připojené k obrázku poslat? Já jsem opravdu zmatená. Díky za jakoukoli radu. Seajay |
|
| |||
| |||
| Vypadá to, že jste ukládání snímků se díváte na na internetu na pevný disk. Podobně jako ve složce? Vytvořit novou složku pro vaše obrázky zobrazí v e-mailu a uložit je tam. Při pohledu na obrázky z čisté jen otevřít bez jejich uložení na disk. Pokud si potřebujete ušetřit jim pak uložit na plochu nebo někam snadné se dostat na to můžete smazat, pokud jste udělal. Buď, nebo jdou do dočasných složek, které mohou být odstraněny s disk cleanup. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo .... Vypadá to, že si prohlížíte Dočasné soubory Internetu, které zasáhlo další tlačítko.
| |||
| |||
| Díky Phile, jsem docela plně vysvětlit, že část. |
|
| |||
| |||
| Díky oběma, Takže předpokládám, že z tohoto pohledu jsem vlastně to, co je na mém počítači není, co byl odeslán s obrázkem. No já jsem prostě chtěl hledat theTemporary Internet File takže vím, jak je možné odstranit hotel pro valentinky víkend pryč ......... tyto počítače věcí jisti jsou složité. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Umožňuje, aby to bylo jednoduché pro vás s volný nástroj určený pro to udělat za vás. Jakmile máte nainstalováno a nastavit si můžete spustit během několika vteřin kdykoli, kolikrát jen budete chtít. Stáhnout CCleaner
|