![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι μεγάλος με υπολογιστές, ώστε να είναι ήπια παρακαλώ! Έλαβα ένα mail με συνημμένο εικόνα, η οποία άνοιξε και ανοίγει με το "Windows εικόνα και φαξ θεατή". Ήταν μία μόνο εικόνα αλλά όταν πατηθεί το κουμπί δίπλα pics είδα σ 'ένα ρολόι μου είχε αγοράσει για τον καθαρό, φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου είχαν την εξέταση σχετικά με την καθαρή και πολλές φωτογραφίες των μοτοσικλετών και ειδών ένδυσης ...... . όλα αυτά μου είχαν κοιτάζετε στο διαδίκτυο. I dont καταλάβω πώς αυτά μπορούν να λαμβάνονται σε ένα συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακόμη χειρότερα παρουσιάζει ορισμένα από τα αγόρασα μου άλλο μισό για τα Χριστούγεννα ήταν εκεί και ήταν μια έκπληξη (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα). Δεύτερη σκέψη, όταν είναι να στείλω ένα συνημμένο είναι όλα αυτά τα πράγματα που συνδέονται με την εικόνα να στείλω; Είμαι πραγματικά σύγχυση. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή. Seajay |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν το αποθηκεύετε τις εικόνες σας δούμε στο καθαρό στο σκληρό σας δίσκο. Όπως και σε ένα φάκελο; Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο για τις φωτογραφίες σας με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε και να τα αποθηκεύσετε εκεί. Όταν κοιτάζετε εικόνες στην καθαρή μόλις ανοίξετε ΧΩΡΙΣ εξοικονόμησης τους. Αν χρειαστεί να τα αποθηκεύσετε στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας ή κάπου εύκολο να φτάσετε στο χώρο ώστε να μπορείτε να τις διαγράψετε, όταν σας γίνει. Είτε ή ότι πρόκειται σε προσωρινούς φακέλους σας που μπορεί να αφαιρεθεί με το δίσκο cleanup. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή .... ακούγεται σαν είστε προβολή Temporary Internet Files, πατώντας το κουμπί δίπλα.
| |||
| |||
| Thanks Phil, δεν κατάλαβα καλά εξηγήσει πλήρως το μέρος. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε και τα δύο, Έτσι, υποθέτω ότι είμαι από την πραγματικότητα που βλέπουν αυτό που είναι στον υπολογιστή μου αυτό που δεν έχει σταλεί με την εικόνα. Δεν είμαι απλώς θα αναζητήσουμε theTemporary Internet File οπότε ξέρω πώς να διαγράψει το ξενοδοχείο για το Σαββατοκύριακο μακριά Valentines ......... υπολογιστή αυτά τα πράγματα είναι περίπλοκα σίγουρος. Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Ας γίνει αυτό το εύκολο για σας, με ελεύθερος εργαλείο που έχει να κάνει αυτό για σας. Μόλις εγκατασταθεί και να το συστήσει, μπορείτε να εκτελέσετε σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ανά πάσα στιγμή όσες φορές θέλετε. Λήψη CCleaner
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα υπόθεση Build (Περιλαμβάνονται Pics) | mrberty | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 30 Σεπτεμβρίου 2009 13:13 |
| Πώς να κάνετε Επαγγελματικό μέλλον Car Pics στο Photoshop CS3 | paudashlake | Multimedia & Codecs | 3 | 4η Μαρ 2009 09:46 |
| Ξεχάσατε Pics Πώς μπορώ να βρω | justdagod | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 16η Σεπ 2008 11:08 |
| PC δεν θα εκκίνησης σωστά. (Large Pics) | deldrice | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 6ο Σεπ 2008 17:26 |
| Post εκείνες pics | alex | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 29 Απρ 2007 18:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |