μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Email pics ....

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 06:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Email pics ....

Δεν είμαι μεγάλος με υπολογιστές, ώστε να είναι ήπια παρακαλώ!

Έλαβα ένα mail με συνημμένο εικόνα, η οποία άνοιξε και ανοίγει με το "Windows εικόνα και φαξ θεατή".

Ήταν μία μόνο εικόνα αλλά όταν πατηθεί το κουμπί δίπλα pics είδα σ 'ένα ρολόι μου είχε αγοράσει για τον καθαρό, φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου είχαν την εξέταση σχετικά με την καθαρή και πολλές φωτογραφίες των μοτοσικλετών και ειδών ένδυσης ...... . όλα αυτά μου είχαν κοιτάζετε στο διαδίκτυο.

I dont καταλάβω πώς αυτά μπορούν να λαμβάνονται σε ένα συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακόμη χειρότερα παρουσιάζει ορισμένα από τα αγόρασα μου άλλο μισό για τα Χριστούγεννα ήταν εκεί και ήταν μια έκπληξη (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα).

Δεύτερη σκέψη, όταν είναι να στείλω ένα συνημμένο είναι όλα αυτά τα πράγματα που συνδέονται με την εικόνα να στείλω;

Είμαι πραγματικά σύγχυση.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή.

Seajay
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 08:54
Συντονιστής Ομάδας

Default Email pics ....

Ακούγεται σαν το αποθηκεύετε τις εικόνες σας δούμε στο καθαρό στο σκληρό σας δίσκο. Όπως και σε ένα φάκελο;

Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο για τις φωτογραφίες σας με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε και να τα αποθηκεύσετε εκεί. Όταν κοιτάζετε εικόνες στην καθαρή μόλις ανοίξετε ΧΩΡΙΣ εξοικονόμησης τους. Αν χρειαστεί να τα αποθηκεύσετε στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας ή κάπου εύκολο να φτάσετε στο χώρο ώστε να μπορείτε να τις διαγράψετε, όταν σας γίνει.

Είτε ή ότι πρόκειται σε προσωρινούς φακέλους σας που μπορεί να αφαιρεθεί με το δίσκο cleanup.

Old 28 Ιανουαρίου 2008, 10:54
Ομάδα Δωρητών

Default Email pics ....

Ή .... ακούγεται σαν είστε προβολή Temporary Internet Files, πατώντας το κουμπί δίπλα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 11:13
Συντονιστής Ομάδας

Default Email pics ....

Thanks Phil, δεν κατάλαβα καλά εξηγήσει πλήρως το μέρος.

Old 28 Ιανουαρίου 2008, 11:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Email pics ....

Ευχαριστούμε και τα δύο,

Έτσι, υποθέτω ότι είμαι από την πραγματικότητα που βλέπουν αυτό που είναι στον υπολογιστή μου αυτό που δεν έχει σταλεί με την εικόνα.
Δεν είμαι απλώς θα αναζητήσουμε theTemporary Internet File οπότε ξέρω πώς να διαγράψει το ξενοδοχείο για το Σαββατοκύριακο μακριά Valentines ......... υπολογιστή αυτά τα πράγματα είναι περίπλοκα σίγουρος.

Ευχαριστώ και πάλι.
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 11:35
Συντονιστής Ομάδας

Default Email pics ....

Ας γίνει αυτό το εύκολο για σας, με ελεύθερος εργαλείο που έχει να κάνει αυτό για σας. Μόλις εγκατασταθεί και να το συστήσει, μπορείτε να εκτελέσετε σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ανά πάσα στιγμή όσες φορές θέλετε.
Λήψη CCleaner

Συνιστάται να κατεβάσετε το CCleaner - Slim -- Δεν Toolbar που είναι η έκδοση χωρίς το Yahoo! Toolbar.
  • Κάντε διπλό κλικ στο ccsetup.exe αρχείο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση του προγράμματος.
  • Επιλέξτε τη γλώσσα σας και κάντε κλικ ΟΚ, Τότε Επόμενος.
  • Διαβάστε την Άδεια Χρήσης και πατήστε I Agree.
  • Κάντε κλικ Επόμενος για να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη εγκατάσταση τοποθεσία.
  • Κάτω Εγκατάσταση Επιλογές, Επιλέξτε όλες τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις
  • Κάντε κλικ Εγκατάσταση μετά τελείωμα για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
  • Κάντε διπλό κλικ στο CCleaner συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.
  • Από την Windows καρτέλα, υπό Internet Explorer, Αναιρέστε Cookies εάν δεν θέλετε να διαγραφούν. (Αν διαγραφεί, θα χρειαστεί πιθανόν να εισέλθει εκ νέου τους κωδικούς πρόσβασης σε όλους τους χώρους όπου ένα cookie χρησιμοποιείται για να σας αναγνωρίσουμε όταν επισκεφθείτε).
  • Εάν χρησιμοποιήσετε είτε το Firefox ή Mozilla browsers, το τετραγωνίδιο με την επιλογή για Cookies είναι για την Εφαρμογές καρτέλα, υπό Firefox / Mozilla.
  • Κάντε κλικ στο Επιλογές εικονίδιο στην αριστερή πλευρά του παραθύρου, τότε κάντε κλίκ Advanced.
    αναιρέστε Μόνο η διαγραφή αρχείων στα Windows Temp φακέλους μεγαλύτερα από 48 ώρες.
  • Κάντε κλικ στο Καθαρότερα εικονίδιο στην αριστερή πλευρά του παραθύρου, στη συνέχεια, κάντε κλικ Run Cleaner για την εκτέλεση του προγράμματος.
  • Προσοχή: Μόνο η χρήση Γραμματεία χαρακτηριστικό αν είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με το μητρώο, δεδομένου ότι μπορούν να βρουν νόμιμες θέσεις.
  • Πάντα πίσω μέχρι το μητρώο σας πριν να κάνετε αλλαγές.
  • Μετά CCleaner έχει ολοκληρώσει την διαδικασία, κάντε κλικ Έξοδος.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα υπόθεση Build (Περιλαμβάνονται Pics) mrberty Θήκες & Τροφοδοτικά 4 30 Σεπτεμβρίου 2009 13:13
Πώς να κάνετε Επαγγελματικό μέλλον Car Pics στο Photoshop CS3 paudashlake Multimedia & Codecs 3 4η Μαρ 2009 09:46
Ξεχάσατε Pics Πώς μπορώ να βρω justdagod Γενική Συζήτηση Hardware 2 16η Σεπ 2008 11:08
PC δεν θα εκκίνησης σωστά. (Large Pics) deldrice Γενική Συζήτηση Hardware 2 6ο Σεπ 2008 17:26
Post εκείνες pics alex Γενική Συζήτηση Hardware 18 29 Απρ 2007 18:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.