manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Email pics ....

Reply

Thread Tools
Old 28 siječanj 2008, 06:43
Novi član grupe

Default Email pics ....

Nisam velik s računalima stoga budite nježni molim!

Dobio sam mail s privitkom sliku, otvori ga i on se otvara s "Windows sliku i fax viewer".

Bila je samo jedna slika, ali kad sam kliknuo na sljedeći gumb Vidjela sam slike od sat sam kupio na net, pics of a car sam bio obličje at na net i brojne slike motocikla i odjeća ...... . sve što sam bio obličje at na internetu.

Ja dont shvatiti kako ti može biti na primljene e-pošte s privitkom.

Čak i gore neke od prezentira sam kupila moja druga polovica za Božić bili tamo i oni su bili iznenađenje (ili tako mislio).

Drugo je kada sam mislio poslati privitak su sve te stvari priključen na sliku ja pošaljem?

Ja sam stvarno zbunjen.

Hvala za bilo kakav savjet.

Seajay
Old 28 sij 2008, 08:54
Moderator / ica grupe

Default Email pics ....

To zvuči kao da se slika koju spremanja pogledati na internetu na vaš hard disk. Kao u mapi?

Stvori novu mapu za slike koje primite u porukama e-pošte i spremiti ih ima. Kada gledate slike na net samo otvorite ih bez spremanja njih. Ako nemate potrebu da ste ih zatim ih spremiti na radnu površinu ili negdje lako doći do tako da možete ih obrisati kada ste gotovi.

Ili to ili idu u vaše privremene mape koja može biti uklonjena sa Disk Cleanup.

Old 28 siječanj 2008, 10:54
Donatorska Grupa

Default Email pics ....

Ili .... što zvuči kao da gledate Temporary Internet Files, udaranje po sljedeći gumb.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 28 siječanj 2008, 11:13
Moderator / ica grupe

Default Email pics ....

Hvala Phil, nisam sasvim potpunosti objasniti taj dio.

Old 28 siječanj 2008, 11:31
Novi član grupe

Default Email pics ....

Hvala oba,

Zato pretpostavljam da sam od gledanja zapravo ono što je na mom računalu ne što je poslana sa slike.
Ne ja sam samo će tražiti theTemporary Internet File pa znam kako to izbrisati hotela za vikend valentines udaljenom računalu ......... ovih stvari siguran su komplicirani.

Hvala opet.
Old 28 sij 2008, 11:35
Moderator / ica grupe

Default Email pics ....

Omogućava čine ovaj jednostavan za vas s slobodno tool designed to učiniti za vas. Kada ga dobijete instalirane i postaviti ga možete pokrenuti u samo nekoliko sekundi bilo onoliko puta koliko želite.
Preuzimanje CCleaner

Predlaže se da skinuti CCleaner - Slim -- Ne Toolbar koja je verzija bez Yahoo! Toolbar.
  • Dvaput kliknite na ccsetup.exe datoteku da biste pokrenuli instalaciju programa.
  • Odaberite svoj jezik i pritisnite U redu, Zatim Dalje.
  • Pročitajte licenčni ugovor i kliknite I Agree.
  • Kliknite Dalje koristiti zadane instalacije.
  • Pod Instalacija Opcije, Odaberite sve zadane postavke
  • Kliknite Instalacija tada završiti da biste dovršili instalaciju.
  • Dvaput kliknite na CCleaner prečac na radnoj površini da biste pokrenuli program.
  • Na Windows kartice, pod Internet Explorer, Isključite Cookies Ako ne želite da ih izbrisana. (Ako je izbrisana, vjerojatno ćete morati ponovno unijeti vaše lozinke na sva mjesta na kojima se koristi "cookie" prepoznati kada posjetite).
  • Ako koristite bilo Firefox ili Mozilla preglednici, poništite okvir za Cookies nalazi se na Programi kartice, pod Firefox / Mozilla.
  • Kliknite na Opcije ikonu na lijevoj strani prozora, a zatim kliknite na Advanced.
    isključite Samo izbrišite datoteke i mape u sustavu Windows Temp stariji od 48 sata.
  • Kliknite na Čistija ikonu na lijevoj strani prozora, a zatim kliknite Trčanje za čistiju za pokretanje programa.
  • Oprez: Koristiti samo Registry osobina ako ste upoznati s vrlo registar kao što možete pronaći legitimne stavki.
  • Uvijek kopiju Vašeg registry prije donošenje bilo kakve izmjene.
  • Nakon CCleaner je završila proces, kliknite na Izlaz.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
New Case Graditi (Includes Pics) mrberty Cases & Power Supplies 4 30 rujan 2009 13:13
Kako napraviti Stručni izgleda Car Pics in Photoshop CS3 paudashlake Multimedija i kodeci 3 4. ožujak 2009 09:46
Zaboravili ste Pics Kako mogu pronaći justdagod General Hardware Chat 2 16. Ruj 2008 11:08
PC neće boot ispravno. (Velika Pics) deldrice General Hardware Chat 2 6. Sep 2008 17:26
Post onih pics alex General Hardware Chat 18 29. travanj 2007 18:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.