kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Email kép ....

Reply

Téma eszközök
Old Január 28, 2008, 06:43
Új tag Csoport

Default Email kép ....

Én nem vagyok nagy számítógépes ezért szelíd kérem!

Kaptam egy levelet a képet mellékletként, kinyitotta, és megnyitja a "Windows kép-és fax viewer".

Csak egy képet, de ha a Tovább gombra kattintott, láttam a képeket nézni én vásárolt az interneten, a képek egy autó én már néztem a neten, és sok kép a motorkerékpárok és ruházati ...... . minden, amit már néztem a neten.

I dont megérteni, hogyan lehet ezeket a kapott e-mail mellékletet.

Még rosszabb, bizonyos bemutatja vettem én másik fele Xmas voltak, és ezek egy meglepetés (vagy úgy gondoltam).

A második gondolat, ha küld egy letiltási ezek a dolgok mellett a kép, elküldöm?

Én igazán megzavarodott.

Köszönet minden tanácsért.

Seajay
Old 28. január 2008, 08:54
Moderátor Csoport

Default Email kép ....

Úgy hangzik, mintha te megtakarítás a képek akkor nézd meg a neten az Ön merevlemezén. Mint azt a mappát?

Hozzunk létre egy új mappát a képek kap az e-maileket és mentse őket. Ha ránézünk képek a neten csak a számukra mentés nélkül. Ha mégis menteni kell őket menteni, akkor azt az asztalon, vagy valahova könnyű eljutni, így törölheti őket, amikor kész.

Vagy ez, vagy fognak be ideiglenes mappákat lehet eltávolítani Lemezkarbantartó.

Old Január 28, 2008, 10:54
Donor Group

Default Email kép ....

Vagy .... Úgy hangzik, mintha te megtekintésére Temporary Internet Files, az ütő a Tovább gombra.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 28, 2008, 11:13
Moderátor Csoport

Default Email kép ....

Köszönet Phil, én nem egészen azt a részét teljes mértékben megmagyarázni.

Old Január 28, 2008, 11:31
Új tag Csoport

Default Email kép ....

Köszönet mindkettő

Így azt feltételezzük, hogy én vagyok a ténylegesen megtekintésekor mi van a számítógépet nem a már elküldeni a képet.
Nem vagyok, nézd csak meg a theTemporary Internet File úgy tudom, hogy hogyan kell törölni a szálloda a Valentin hétvége ......... el ezeket a dolgokat a számítógép biztos bonyolultak.

Köszönet újra.
Old Január 28 2008, 11:35
Moderátor Csoport

Default Email kép ....

Lehetővé teszi, hogy ezt könnyen meg egy szabad eszközt tervezték, hogy ezt az Ön számára. Miután azt telepíteni, és létre is futtathatja, hogy csak néhány másodpercig bármikor, ahányszor csak akarsz.
Letöltés CCleaner

Azt javasoljuk, hogy töltse le a CCleaner - Slim -- Nem Eszköztár az a változat, amely nélkül a Yahoo! Eszköztárat.
  • Kattintson kétszer a ccsetup.exe fájlban a telepítés elindításához a programot.
  • Válassza ki a kívánt nyelvet, és kattintson OK, Majd Következő.
  • Olvassa el a licencszerződést, és kattintson Elfogadom.
  • Kattints Következő az alap használata telepíteni helyét.
  • Alatt Telepítse Opciók, Válassza az alapértelmezett beállítások
  • Kattints Telepítés majd Befejezés a telepítés.
  • Kattintson duplán a CCleaner parancsikonra az asztalon, hogy elindítsa a programot.
  • A Windows fülön, a Internet ExplorerTörölje Cookies Ha nem akarjuk őket hagyni. (Ha el kell hagyni, akkor valószínűleg szükség van, hogy újra adja meg a jelszót minden helyek, ahol a cookie-k használata felismeri, hogy mikor látogat).
  • Ha sem a Firefox vagy Mozilla böngészők, a dobozt, hogy törölje a Cookies van a Alkalmazások fülön, a Firefox / Mozilla.
  • Kattintson a Opciók ikont a bal oldalon az ablakot, majd kattintson Részletes.
    törölje Csak törölni fájlokat a Windows Temp mappa idősebb, mint 48 órát.
  • Kattintson a Tisztitószerek ikont a bal oldalon az ablakon, majd kattintsunk Run Tisztitószerek futtatni a programot.
  • Vigyázat: Csak akkor használja a Nyilvántartó funkciót, ha jól ismerem a rendszerleíró tud találni jogos elemeket.
  • Mindig másolatot készíteni a rendszerleíró előtt Bármely változtatás.
  • Után CCleaner befejezte a folyamatot, kattintson Kilépés.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új Case Build (Includes kép) mrberty Cases & Power Supplies 4 Szeptember 30, 2009 13:13
Hogyan készítsünk professzionális kinézetű autó Képek a Photoshop CS3 paudashlake Multimédia és kodekek 3 4. március 2009 09:46
Elfelejtett Pics Hogyan találom meg justdagod Általános fémáru Chat 2 16. Szeptember 2008 11:08
Számítógép nem indítható megfelelően. (Nagy kép) deldrice Általános fémáru Chat 2 6. Szeptember 2008 17:26
Post ezek pics alex Általános fémáru Chat 18 29. április 2007 18:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.