![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nem vagyok nagy számítógépes ezért szelíd kérem! Kaptam egy levelet a képet mellékletként, kinyitotta, és megnyitja a "Windows kép-és fax viewer". Csak egy képet, de ha a Tovább gombra kattintott, láttam a képeket nézni én vásárolt az interneten, a képek egy autó én már néztem a neten, és sok kép a motorkerékpárok és ruházati ...... . minden, amit már néztem a neten. I dont megérteni, hogyan lehet ezeket a kapott e-mail mellékletet. Még rosszabb, bizonyos bemutatja vettem én másik fele Xmas voltak, és ezek egy meglepetés (vagy úgy gondoltam). A második gondolat, ha küld egy letiltási ezek a dolgok mellett a kép, elküldöm? Én igazán megzavarodott. Köszönet minden tanácsért. Seajay |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mintha te megtakarítás a képek akkor nézd meg a neten az Ön merevlemezén. Mint azt a mappát? Hozzunk létre egy új mappát a képek kap az e-maileket és mentse őket. Ha ránézünk képek a neten csak a számukra mentés nélkül. Ha mégis menteni kell őket menteni, akkor azt az asztalon, vagy valahova könnyű eljutni, így törölheti őket, amikor kész. Vagy ez, vagy fognak be ideiglenes mappákat lehet eltávolítani Lemezkarbantartó. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy .... Úgy hangzik, mintha te megtekintésére Temporary Internet Files, az ütő a Tovább gombra.
| |||
| |||
| Köszönet Phil, én nem egészen azt a részét teljes mértékben megmagyarázni. |
|
| |||
| |||
| Köszönet mindkettő Így azt feltételezzük, hogy én vagyok a ténylegesen megtekintésekor mi van a számítógépet nem a már elküldeni a képet. Nem vagyok, nézd csak meg a theTemporary Internet File úgy tudom, hogy hogyan kell törölni a szálloda a Valentin hétvége ......... el ezeket a dolgokat a számítógép biztos bonyolultak. Köszönet újra. |
|
| |||
| |||
| Lehetővé teszi, hogy ezt könnyen meg egy szabad eszközt tervezték, hogy ezt az Ön számára. Miután azt telepíteni, és létre is futtathatja, hogy csak néhány másodpercig bármikor, ahányszor csak akarsz. Letöltés CCleaner
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Case Build (Includes kép) | mrberty | Cases & Power Supplies | 4 | Szeptember 30, 2009 13:13 |
| Hogyan készítsünk professzionális kinézetű autó Képek a Photoshop CS3 | paudashlake | Multimédia és kodekek | 3 | 4. március 2009 09:46 |
| Elfelejtett Pics Hogyan találom meg | justdagod | Általános fémáru Chat | 2 | 16. Szeptember 2008 11:08 |
| Számítógép nem indítható megfelelően. (Nagy kép) | deldrice | Általános fémáru Chat | 2 | 6. Szeptember 2008 17:26 |
| Post ezek pics | alex | Általános fémáru Chat | 18 | 29. április 2007 18:01 |
| Téma eszközök | |
| |