![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא כל כך טוב עם מחשבים להיות עדין בבקשה! קיבלתי מייל עם תמונה מצורף, פתח אותו והוא נפתח עם "התמונות והפקסים של Windows הצופה". זה היה רק תמונה אחת אבל כשאני לחצו על הלחצן הבא ראיתי את התמונות של שעונים לי קנו ברשת, התמונות של הרכב הייתי מסתכל על התמונות נטו ומספר רב של אופנועים והלבשה ...... . שכולן הייתי מסתכל על נטו. אני מבין איך dont אלה יכולים להיות על קיבלו הדוא"ל המצורף. חמורה עוד יותר של כ מציג קניתי את החצי השני של חג המולד היו שם והם היו הפתעה (או כך חשבתי). שנית, כאשר הוא חשב שאני שולח קובץ מצורף כל אלה הם דברים המצורפת אני שולח את התמונה? אני ממש מבולבלת. תודה על כל עצה. Seajay |
|
| |||
| |||
| זה נשמע כאילו אתה שומר את התמונות אתה תסתכל על נטו בכונן הקשיח. כמו בתיקייה? צור תיקייה חדשה עבור תמונות לך לקבל הודעות דוא"ל ולשמור אותם שם. כאשר מסתכלים על התמונות נטו פשוט לפתוח אותם מבלי לשמור אותם. אם אתה צריך לעשות כדי לשמור אותם לאחר מכן, שמור אותן על שולחן העבודה או איפשהו קל להגיע כדי שתוכל למחוק אותם בסיום. או זה או שהם הולכים לתוך זמני את התיקיות אותן ניתן להסירו עם דיסק ניקוי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או .... זה נשמע כאילו אתה צופה קבצי אינטרנט זמניים, על ידי להכות את הלחצן הבא.
| |||
| |||
| תודה פיל, אני לא ממש מלא להסביר את החלק הזה. |
|
| |||
| |||
| תודה כאחד, אז אני מניח שאני מ למעשה מה הוא צופה במחשב שלי לא נשלחה מה עם התמונה. לא, אני פשוט הולך לחפש קבצים באינטרנט theTemporary אז אני יודע איך למחוק את המלון עבור valentines בסוף השבוע במרחק של המחשב ......... אלה הם הדברים בטוח מסובך. שוב תודה. |
|
| |||
| |||
| מאפשר להפוך את זה קל לך עם חופשי כלי שנועד לעשות את זה בשבילך. ברגע שאתה מבין את זה מותקן וכן להגדיר אתה יכול להריץ את זה רק כמה שניות בכל עת כמה פעמים שתרצה. להוריד CCleaner
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ניו מקרה בנה (כולל Pics) | mrberty | מקרים & ספקי כוח | 4 | 30 ספטמבר 2009 13:13 |
| כיצד ליצור מראה מקצועי לרכב pics ב Photoshop Cs3 | paudashlake | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 4th מרץ 2009 09:46 |
| אבידה pics כיצד אוכל למצוא | justdagod | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 16 ספטמבר 2008 11:08 |
| אתחול המחשב לא תקין. (גדולה pics) | deldrice | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 6 ספטמבר 2008 17:26 |
| שליחת התמונות האלה | אלכס | כללי חומרה צ 'אט | 18 | 29 אפריל 2007 18:01 |
| שרשרת כלים | |
| |